Tunjukkan catatan dari Februari, 2015

CPUV Nuffnang Akhir Februari 2015

Sekejapnya masa berlalu. Esok dah masuk bulan baru dah. Agak risau sebenarnya bila masa berlalu dengan cepat kerana banyak benda dan plan yang dirancang awal tahun ini. Risau bila benda tu tak dapat dicapai. Kalau boleh nak masa…

Barangan Yang Akan Dibeli di Lazada

Lazada Malaysia merupakan salah satu tempat shopping online yang familiar bagi aku dan aku rasa Lazada juga merupakan pilihan kebanyakan rakyat Malaysia untuk shopping online. Boleh dikatakan barang keperluan semua ada dijua…

Tips Menjadi Isteri Gred A

Pesanan Umamah binti Al-Harith kepada puterinya  1- Hendaklah tunduk kepadanya dengan penuh kerelaan, mendengar dan taat kepadanya dengan cara yang baik..selagi mana suami tidak mengajak buat benda yang salah selagi itula…

Nuffnangers #1 2015

Azhafizah Md Nor -  www.azhafizah.com TunSha Ayunie -  aunidenovella.blogspot.com Fhatin Amelia - mellyareenza.blogspot.com Awan Samudera - awansamudera.blogspot.com sha dhira -  akuvsdiashadhira.blogspot.com Trah Zain…

Tanda Apabila Wajib Berkahwin

Sunyi di hati walaupun dikelilingi ramai orang Perasaan sunyi dan sayu merupakan sindrom paling kerap menimpa manusia yang kosong hatinya daripada mengingati Allah. Kesunyian ini bermaksud hati terasa kosong dan wujud per…

Promosi 3 Hari Lazada

Seperti biasa jika terdapat apa-apa perayaan, Lazada tidak melepaskan peluang mengadakan jualan yang super awesome. Contoh sebelum ini jualan pada akhir tahun, Lazada menawarkan diskaun yang sangat hebat. Hampir 100% diskaun tel…

Gyoomi Prowhite Collagen Untuk Wanita Bekerjaya

Gyoomi Prowhite Collagen keluaran Asyna merupakan produk kecantikan berasaskan serbuk minuman berperisa berry untuk pencerahan, khas untuk wanita bekerjaya. Bukan cuma wanita tetapi lelaki juga boleh menggunakan produk ini …

CPUV Nuffnang 2015

Rasanya sudah terlalu lama aku tidak update mengenai CPUV Nuffnang. Sepanjang bulan pertama dan kedua tahun 2015 ini, adalah juga beberapa cpuv yang dapat. Pada tahun ini, aku cuma dapat 9 cpuv setakat ini. Ada 6 lagi yang…

Daftar Percuma Webinar Pemasaran Affiliate

Affiliate? Rasanya aku tidak perlu jelaskan dengan lebih lanjut lagi mengenai affiliate. Sudah ramai yang duk cerita mengenai affiliate ini kan. Memandangkan affiliate merupakan salah satu cara buat duit online yang dijangka me…

Sinopsis Drama Teman Lelaki Upahan

Hanya kerana satu insiden kecil, EL( Ezwan Lufti) terjebak dengan syarat gila Kyra Lydia. Tanpa pengetahuan keluarga EL, EL dan Lydia bersetuju yang mereka disatukan. Dalam tidak sedar,cinta berbunga mekar antara mereka. EL …

Pembayaran Komisen Ashadee.com

Alhamdulillah, komisen  pertama  dan kedua dah selamat masuk akaun. Sebenarnya belum masuk akaun lagi, masih dalam proses lah =)  Walaupun sales tak selebat anda semua yang otai tapi bolehlah untuk tampal mana yang berlubang. …

Top Komentator Januari 2015

Sedar tak sedar dah tamat sebulan tahun 2015. Tersangat cepat masa berlalu. Moga bulan baru ini lebih baik, lebih membahagiakan dan lebih bertambah rezeki kita semua. =) Sepanjang satu bulan berlalu, dibawah ini merupakan blogge…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui