CPUV Nuffnang 2015

by - 12:07 PG

Rasanya sudah terlalu lama aku tidak update mengenai CPUV Nuffnang. Sepanjang bulan pertama dan kedua tahun 2015 ini, adalah juga beberapa cpuv yang dapat.

CPUV Nuffnang 2015

Pada tahun ini, aku cuma dapat 9 cpuv setakat ini. Ada 6 lagi yang masih status 'on going' dan selebihnya sudah dikreditkan. Sebenarnya aku dah lama berfikir untuk berhenti guna Nuffnang ni, nak guna platform lain pulak. Tapi nak tunggu cash out dulu la. Korang rasa macam mana? Patut ke tak berhenti guna Nuffnang?

You May Also Like

11 ulasan

  1. teruskan je kot...tengah banyak tu...saya nak dapat satu pun T_T....
    dah banyak pastu cashout baru pilih platform lain...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ingat nak cash out yang ni baru nak stop =)

      Padam
  2. tahniah
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/today-12-february-2015.html

    BalasPadam
  3. wahhh . bnyak CPUV . murah rezeki . singgah sini . sambil follow blog dan google plus . Follow shahril balik yeee !

    BalasPadam
  4. waa byk btul cpuv dia .. :)

    #follow me on shukranzahari.blogspot.com
    #nuffnangclick
    #happy blogging

    BalasPadam
  5. Banyaknya dapat.. tahniah ye (=

    BalasPadam
  6. rezeki melimpah alhamdulillah :D

    jemput join ya mana tawu rezeki disini pula :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    BalasPadam
  7. nak cpuv macam tu jugak... mak.... nak macam akak tu punya cpuv.... mak....
    Entahlah akak.. saya ni baru blogging dah nak berenti... tapi tengok earning baru ni terus cancel berenti..
    heheheh... tolong singgah erk...

    http://sipanjangkata.blogspot.com/

    BalasPadam