Promosi 3 Hari Lazada

by - 10:29 PTG

Seperti biasa jika terdapat apa-apa perayaan, Lazada tidak melepaskan peluang mengadakan jualan yang super awesome. Contoh sebelum ini jualan pada akhir tahun, Lazada menawarkan diskaun yang sangat hebat. Hampir 100% diskaun telah diberikan pada sesetengah barang. Ok, sempena Tahun Baru Cina ini, Lazada telah membuat Red Hot Sale. Tawaran diskaun juga tidak kurang hebatnya.

Memandangkan beberapa hari sahaja untuk Tahun Bari Cina, Lazada menawarkan lagi sesuatu yang extra special iaitu 10% STOREWIDE. Tawaran ini sekejap je tau, cuma 3 hari bermula 17 - 19 Februari 2015. Untuk mendapatkan tawaran diskaun 10% ini, anda perlu klik banner dibawah mengikut tarikh.

17 Februari 2015
LAZADA 10% STOREWIDE

18 Februari 2015
LAZADA 10% STOREWIDE

19 Februari 2015
LAZADA 10% STOREWIDE


Selamat bershopping dan Selamat Tahun Baru China bagi yang meraikannya =)

You May Also Like

8 ulasan

  1. banyak betul promosi sekarang ^^

    BalasPadam
  2. Ambe dah borong sakan dah beberapa hari lepas. Huhuhu...

    BalasPadam
  3. nice nya shopping sambil beraya sakan... happy holiday

    BalasPadam
  4. So far blm ada pengalaman membeli dgn Lazada..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama lah, sebenarnya takde pengalaman jugak shopping kat Lazada, haha

      Padam