Raja Adsense
igkaboom

2
Affiliate? Rasanya aku tidak perlu jelaskan dengan lebih lanjut lagi mengenai affiliate. Sudah ramai yang duk cerita mengenai affiliate ini kan. Memandangkan affiliate merupakan salah satu cara buat duit online yang dijangka meletup pada tahun baru ini, semestinya ramai blogger yang sudah pasang pelbagai strategi untuk meningkatkan sales. Oleh itu , persaingan juga menjadi semakin sengit.

Ok tanpa berceloteh panjang, aku ingin kenalkan platform untuk belajar mengenai pemasaran affiliate daripada Gobala Krishnan. Gobala Krishnan? Mungkin ada yang sudah biasa dengar dan mungkin ada yang tidak pernah dengar langsung nama ini. Dia juga merupakan seorang blogger dan pemilik Ashadee.com.Yang lagi penting, dia lebih berjaya sebagai seorang usahawan internet tempatan yang bukan sahaja di Malaysia, tetapi juga diluar sana.

Dia yang sudah ada duit berkepuk sudi buat webinar yang percuma ini. Jadi peluang ini tak patut dilepaskan macam itu je.

Webinar Pemasaran Affiliate Gobala Krishnan

Untuk mendaftar, klik 'Daftar Percuma Webinar Pemasaran Affiliate' diatas dan isi secara lengkap borang yang disediakan ( contoh borang seperti diatas ). Anda tidak perlu keluar rumah untuk menghadiri webinar ini. Duduk sahaja dirumah atau dimana yang anda suka, asalkan boleh akses internet. Webinar ini akan disampaikan sendiri oleh Gobala Krishnan. Penyampaian akan dilakukan dalam bahasa melayu. Jangan risau, tiada pelat sedikit pun. Hehe.

Luangkan sedikit masa untuk menghadiri webinar ini. Anda tidak rugi dan tidak perlu keluarkan modal pun memandangkan webinar ini percuma. Malah anda akan mendapat sesuatu perkara yang sangat berharga untuk meningkatkan lagi sales komisen affiliate anda. Jangan berfikir panjang dan lepaskan benda yang percuma macam ini. 

Dah, pergi daftar sekarang. - Daftar Percuma Webinar Pemasaran Affiliate





Comments
2 Comments

2 ulasan:

Tudung Si Comel