عرض المشاركات من نوفمبر, 2014

Blog Mesra Mobile

Kebelakangan ni aku tengok ramai blogger yang cek Mobile Friendly Test  untuk blog diaorang. So aku pun nak test jugak sejauh mana 'kemesraan' blog aku  menerusi  smartphone. Dan hasilnya, Awesome ! This page is mobile-fr…

Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika …

CPUV Nuffnang | CPUV November

Altel Digital Campaign, Mah Seng-Avenue Street..., Mi Sedap Cup Noodles . Cpuv ni baru start melekat hari ni. Rasanya bulan November ni aku terima banyak Cpuv. Terima kasih Nuffnang, terima kasih pengiklan yang masih lagi ba…

Kerang Terdampar di Marang

Fenomena kerang yang terdampar di pantai sekitar pantai di Marang, Terengganu merupakan kali pertama rasanya yang berlaku di negeri ini.   Pantai Rusila hingga Rhu Dua termasuk Pantai Pulau Kekabu dipenuhi orang ramai sejak sema…

Cara Uninstall Astromenda

Dalam entri yang lepas aku ada ceritakan mengenai Astromenda , dan entri kali ni pula nak bagitau cara-cara nak uninstall Astromenda. Macam mana cara nak uninstall Astromenda ni ya? Ada beberapa cara untuk uninstall benda ni dan…

Hapus Astromenda

Pada mulanya aku tertanya-tanya juga apa benda Astromenda ni. Ingatkan Astro, kikiki. Bila perkataan tu menjadi top keyword kat Nuffnang stat, aku pun merajinkan jari untuk meng'google' perkataan tu. Macam nak buat …

CPUV Nuffnang | CPUV Ke 4 dan 5 November

Alhamdulillah, dapat lagi CPUV untuk bulan November ni.   INTI 2015 Cycle 1 Degree ... dan  Clinique Sonic System . Aku nak ceritakan sedikit mengenai produk terbaru dari Clinique iaitu 'Clinique Sonic System Purifying Cl…

Kepada Orang Patah Hati

Kepada orang yang baru patah hati, Biarkan dirimu untuk bersedih. Setiap orang mungkin mempunyai pandangan yang berbeza tentang bersedih. Seolah-olah bersedih adalah hal yang ringan. Seolah-olah korang perlu terus ketawa…

CPUV | CPUV Nuffnang November

November first week yang menggembirakan. Alhamdulillah Nuffnang bagi tiga CPUV setakat ni untuk bulan November. Thanks Nuffnang dan juga para pengiklan kerana membenarkan iklan korang penapak di blog aku yang tenggelam tim…

Blogger Buat Duit Online

Blogger Buat Duit Online | Dulu masa aku melangkah ke dunia blogging, langsung tak terfikir seorang blogger boleh buat duit online. Masa tu pada pemikiran aku, seorang blogger cuma menulis, menulis dan menulis di blog dan tak …

Pahang Juara Piala Malaysia 2014

JOHOR DT 2-2 PAHANG  15' DICKSON NWAKAEME (PAH) 31' JORGE PEREYRA DIAZ (JDT)  34' LUCIANO FIGUEROA (JDT) [SEPAKAN PENALTI] 71' DICKSON NWAKAEME (PAH) *69' SAIFULNIZAM MISWAN (PAH) DILAYANGKA…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج