Review

Review Shopping di Chilindo

Hari - hari keluar iklan mengenai Chilindo kat facebook. Rakan facebook, rakan blogger pun ramai yang kongsikan mengenai web Chilindo. Jadi, aku pun terjebak la jugak. Iman tak kuat nak menahan godaan. Haha. Biasa lah, perempu…

Ephyra Skin Care Series Selesaikan Masalah Kulit Berminyak

Ephyra Skincare Series adalah set penjagaan wajah yang terkini daripada jenama terkenal Ephyra selepas kejayaan mereka untuk produk minuman kolagen Ephyra. Melalui produk terkini mereka iaitu pelembap muka Ephyra Skin Snow, Ep…

Kempen Kesedaran Sayangi Kulit Wajah Anda Dengan Ephyra

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua Terdedah kepada sinaran UV atau cahaya matahari terik dalam tempoh yang panjang adalah antara punca terjadiya masalah kulit wajah termasuk kanser kulit. Perkara ini didedahkan ole…

Atasi Rambut Nipis Dengan Dove Volume & Nourishment

Semua orang tau, rambut merupakan mahkota wanita. Oleh sebab itu, semua wanita nakkan rambut yang cantik dan sihat. Tetapi kebanyakan wanita akan mengalami masalah-masalah rambut seperti rambut kering dan nipis. Bila rambut nipi…

BB Cream Nurrull's Beauty Produk Terbaik

BB Cream merupakan satu keperluan kulit wajah bagi wanita. Kebanyakan BB Cream ini digunakan sebagai bedak asas dan untuk menutup cela. Pemilihan BB Cream yang sesuai dengan kulit penting supaya wajah anda cantik dipandang. Ha…

Kulit Putih Dengan MIKA Sakura White

Kulit putih, siapa yang tidak mahu kan? Kebiasaannya aku lihat, kalau putih mesti mereka di luar sana hanya menitikberatkan putih dibahagian muka sahaja. Dibahagian badan dibiarkan gelap, sangat tak cantik mata aku tengok, macam…

Ephyra Skin Bar Selesaikan Masalah Kulit Wajah

Semakin hari aku lihat makin ramai yang menggunakan Ephyra Skin Bar ini. Ada yang dari pengguna terus menjadi pengedar. Ini disebabkan oleh keberkesanan produk ini yang telah membantu lelaki dan wanita yang mengalami masala…

BB Cream by Seqy Beauty

Bagi wanita, BB Cream atau foundation menjadi satu keperluan untuk kulit wajah. Kebanyakan BB Cream ini digunakan sebagai bedak asas dan untuk menutup cela. Pernah tak anda teliti muka orang yang pakai  BB Cream ini, ada yang o…

GLA Complex Shaklee

Review GLA Complex Shaklee | Produk Shaklee memang sudah tidak asing lagi dalam dunia kesihatan dan kecantikan. Pelbagai supplement dan vitamin telah diperkenalkan untuk membantu golongan wanita dan lelaki serta kanak-kanak…

Lactacyd Feminine Wash - Review

Miss V merupakan bahagian sensitif wanita. Kalau tak dijaga boleh mengakibatkan penyakit yang kita tak jangka. Oleh sebab itu, produk Lactacyd dicipta khas untuk menjaga bahagian intim wanita. Lactacyd Feminine Wash diformul…

Review Masker Vietnam ( Blackhead and Whitehead Remover )

Ada segelintir daripada kita mesti mengalami masalah blackhead dan whitehead di wajah. Sudah tentu anda merasa kurang yakin untuk berhadapan dengan orang. Sama kes juga kalau ada jerawat pada wajah, lagi lah kurang keyakinan. …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج