Raja Adsense
igkaboom

Kulit putih, siapa yang tidak mahu kan? Kebiasaannya aku lihat, kalau putih mesti mereka di luar sana hanya menitikberatkan putih dibahagian muka sahaja. Dibahagian badan dibiarkan gelap, sangat tak cantik mata aku tengok, macam pelik je. Nak putih mestilah seluruh badan. Aku nak memperkenalkan satu produk yang mampu putihkan kulit seluruh badan. Produk itu adalah MIKA Sakura White.

Review MIKA Sakura White

MIKA Sakura White

MIKA Sakura White merupakan supplement pemutih seluruh badan yang diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea. Ia 100% dari ekstrak semulajadi Bunga Sakura. Ekstraknya antara agen anti penuaan yang paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea. Untuk pengetahuan anda, Bunga Sakura memiliki kandungan zat melatonin dan antioksidan yang dapat melindungi dari radikal bebas dan juga boleh mencantikkan kulit anda. 

Produk ini tidak mengandungi bahan kimia, malah ia juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan yang negatif. 

Kebaikan dan Kelebihan MIKA Sakura White

  • Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita
  • Boleh memutihkan kulit muka
  • Boleh memutihkan kulit satu badan
  • Boleh menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menaikkan seri muka
  • Paling penting, boleh memutihkan satu badan dengan cara paling mudah iaitu kunyah sahaja!

Review MIKA Sakura White
Muka makin putih sikit, cuma tinggal parut jerawat je. Hehe

Aku pun agak excited menggunakan MIKA Sakura White. Sebabnya ia menampakkan kesan seawal 2 minggu pada kulit wajah aku. Kulit aku makin putih hanya dengan makan tablet berperisa anggur ini 2 biji setiap hari. Sebenarnya aku pernah menggunakan beberapa produk sebelum ini dan kebanyakannya memberi kesan seawal satu bulan. Kalau nak dibandingkan, MIKA Sakura White lebih menjadi pilihan aku.

Cara Pengambilan MIKA Sakura White

MIKA Sakura White perlu dikemam atau kunyah sebelum makan 2 atau 1 biji sehari. Aku ambil 2 biji sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur. Selain itu banyakkan minum air masak supaya lebih berkesan.

Perlu diingatkan, golongan dibawah ini dilarang mengambil MIKA Sakura White.
  • Ibu mengandung bawah 3 bulan
  • Ibu menyusu baby bawah 3 bulan tapi atas 3 bulan boleh
  • Ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis, jantung, buah pinggang
  • Bawah umur 12 tahun.
Kenal Uyaina? Siapa tonton Nona Manis mesti kenal dengan Uyaina yang cantik ni. Dia pun pengguna MIKA Sakura White tau. Lihat review terbaik daripada dia.

Review MIKA Sakura White

Review MIKA Sakura White

Review MIKA Sakura White

Sememangnya MIKA Sakura White ini berkesan untuk mendapatkan kulit putih serta mengembalikan kecantikan wajah. Ada yang memberi kesan seawal 3 hari penggunaan. Memang cepat kesannya. 

Sekarang ini Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Untuk dapatkan promosi dan sebarang pertanyaan boleh hubungi :-

Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd
Whatsapp: 013-203 7799 













Comments
13 Comments

13 ulasan:

  1. bestkan kalau menjadi cantik..semua orang kan suka..nak cantik mesti jadi putih walaupun bukan 100 peratus betul

    BalasPadam
  2. wanita semestinya perlu menjaga kecantikan wajah sebelum dan selepas berkahwin...jaga keteramplan dengan produk yang ada ini

    BalasPadam
  3. best kan yunk MIKA SAKURA WHITE ni... kunyah je dah cntik.. ;)

    BalasPadam
  4. Menarik...

    Inginkan kulit muka jadi sekata? Temui ramuan baru dengan Kalogen Sisik Ikan

    BalasPadam
  5. pertama kali baru tahu ada produk dari bunga sakura....
    semoga succes dlm bisnes sis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya dah banyak produk guna bunga sakura ni =)

      Padam
  6. Balasan
    1. Ye kak mimin, ex student pmm..batch june 2011 (kalau tak silap) =)

      Padam

Tudung Si Comel