Kecantikan dan Kesihatan

10 Kesilapan Diet Yang Paling Besar

Rasanya ramai yang dah pernah atau penat berdiet tapi tiada hasil pun. Jika ini terjadi, anda perlu menilai semula cara diet yang diamalkan selama ini. Mungkin terdapat kesilapan dalam diet anda. Kesilapan berikut tidak akan mem…

Royal Collagen | Kecantikan Seiring Kesihatan

Mungkin jarang orang dengar mengenai Royal Collagen ini. Jom kenali dulu produk ini. Royal Collagen adalah produk makanan tambahan kesihatan dan kecantikan yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Collagen beserta gabu…

Tips Kurus Cepat Dan Berkesan

Tips Kurus Cepat Dan Berkesan | Berbadan besar atau ayat kasarnya gemuk ibarat mimpi ngeri bagi yang mengalaminya. Apabila mempunyai bentuk badan yang besar, pasti merasa kekurangan sehingga menyebabkan stress atau kemurungan. …

Tips Minum Air Masak Yang Cukup Di Bulan Puasa

Sebelum puasa lagi aku memang mengamalkan minum air masak 2-3 liter atau 8 gelas sehari. Agak baru juga aku amalkan benda ni lepas timbul kesedaran mengenai kebaikan minum air masak secukupnya. Hihi.  Sebenarnya sejak se…

8 Tips Kekalkan Badan Cergas Dan Bertenaga di Bulan Puasa

Sedar tak sedar dah masuk tiga hari kita berpuasa. Dah ada ke yang ponteng sebab tak larat sangat dah nak berpuasa? Hehe. Memiliki badan yang cergas dan bertenaga amat diperlukan ketika berpuasa supaya tidak menganggu kerja hari…

Penawar Gout, Migrain dan Resdung

Gout adalah sejenis penyakit akibat berlebihan asid urik di dalam badan. Asid urik adalah bahan kumuhan berasal dari sejenis protein yang dipanggil purin. Badan kita membuang bahan kumuhan ini melalui air kencing (urin). Ba…

Tanda Penyakit Melalui Jari

Tadi scroll facebook dan terjumpa benda yang agak menarik bagi aku. Jadi aku pun nak kongsilah disini untuk pengetahuan korang semua. Siapa sangka, hanya melihat jari, korang boleh tau apa penyakit yang korang hidap. Asas 5 Ja…

Rawatan Sakit Lutut

Sakit lutut mesti dikaitkan dengan penyakit orang tua. Mengikut statistik, lebih kurang 10 ke 20 peratus golongan dewasa akan mengalami penyakit ini. Ia selalu menyerang seiring dengan peningkatan usia iaitu seawal usia 45 tahun…

Gyoomi Prowhite Collagen Untuk Wanita Bekerjaya

Gyoomi Prowhite Collagen keluaran Asyna merupakan produk kecantikan berasaskan serbuk minuman berperisa berry untuk pencerahan, khas untuk wanita bekerjaya. Bukan cuma wanita tetapi lelaki juga boleh menggunakan produk ini …

Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج