Tunjukkan catatan dari Julai, 2015

Bersabarlah Wanita Yang Menahan Nafsu Couple

Cuba bagitau aku, perempuan mana yang tidak mahu disayangi, diberi perhatian dan dihargai? Bila kau lihat rakanmu update status atau selfie dengan hashtag 'kepunyaan Capital A' dan menjaja cerita cintanya, tetapi kau dal…

Kad Raya Dari Blogger

Tahun ini aku cuma dapat 2 kad raya. Hehe. Sikit sangat kan? Tapi at least ada juga sebagai tanda ingatan dari rakan blogger. Terima kasih Kak Uzu dan Aten untuk kad raya yang cantik-cantik tu. Kad raya dari  Kak Uzu ( …

Tips Kurus Cepat Dan Berkesan

Tips Kurus Cepat Dan Berkesan | Berbadan besar atau ayat kasarnya gemuk ibarat mimpi ngeri bagi yang mengalaminya. Apabila mempunyai bentuk badan yang besar, pasti merasa kekurangan sehingga menyebabkan stress atau kemurungan. …

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436H/2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436H/2015 | Walaupun hari ini kita sudah selesai menyambut 1 Syawal, rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat islam. Hari Raya disambut sebag…

20 Hal Rahsia Tentang Wanita

1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya. 2. Wanita susah untuk mencari sesuatu yang dia benci tentang orang yang paling …

5 Perkara Untuk Faham Hati Perempuan

Pernah dengar lelaki cakap, "Perempuan memang complicated". Sebegitu susah ke untuk memahami hati perempuan. Mungkin juga. Kadang-kadang aku sendiri pun tak memahami diri aku. Haha. Kali ini aku nak kongsikan isi hati …

Sistem DKS | Sistem Perakaunan Senang

Kalau nak dibandingkan dengan dulu, ada antara kita yang takut untuk menceburkan diri dalam perniagaan. Jadi bilangan yang menceburi bidang ni agak sedikit pada waktu dulu.  Pada masa sekarang memang dah ramai yang terlibat dal…

Resepi Biskut Dan Kuih Raya Popular

Resepi Biskut Dan Kuih Raya Popular | Tidak lama lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Kaum wanita adalah orang yang paling sibuk rasanya bila menjelang aidilfitri, lebih-lebih lagi dah berpangkat ibu atau isteri. Mana…

Ranking Alexa 1 Julai 2015

Global Rank ; 1, 386, 302 MY Rank : 11, 256 Ini adalah ranking alexa yang diambil pada 1 Julai 2015. Kedua-dua angka ranking semakin mengecil berbanding dengan bulan lepas . Ini merupakan sesuatu yang bagus. Sebenarnya…

Top Komentator Jun 2015

Hampir seminggu juga masuk bulan baru dan ini merupakan entri kedua untuk minggu ini. Baru entri kedua? Nampak sangat agak liat nak update blog. Haha. Biasalah, kadang-kadang mood ada juga pasang surutnya. Ok, dibawah ini adalah…

Ephyra Skin Bar Selesaikan Masalah Kulit Wajah

Semakin hari aku lihat makin ramai yang menggunakan Ephyra Skin Bar ini. Ada yang dari pengguna terus menjadi pengedar. Ini disebabkan oleh keberkesanan produk ini yang telah membantu lelaki dan wanita yang mengalami masala…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui