Personal

Hilang Bukan Bersebab

Artikel pertama selepas menghilang. Ya, setelah sekian lama menghilang. Sebenarnya bukan hilang sangat pun, ada dan wujud je di alam realiti. Meneruskan kehidupan harian seperti biasa, cuma aku lama menghilang dari updat…

Salam Aidiladha 2015

Rasa agak ketinggalan kalau buat ucapan Aidiladha hari ini. Haha. Biarlah, masih dalam mood raya lagi ni. Hari ni merupakan raya kedua Aidiladha. Ada yang sudah bekerja dan masih bercuti. Siapa yang sudah bekerja, anda seorang y…

Kisah Reunion SMAS Batch 1993

Alam sekolah adalah alam yang paling seronok dan kelakar bila dikenang. Disanalah kita mula belajar berkawan, dan yang paling indah sebenarnya adalah apabila persahabatan itu kekal sehingga dewasa dan bila bertemu kembali dapat …

Kad Raya Dari Blogger

Tahun ini aku cuma dapat 2 kad raya. Hehe. Sikit sangat kan? Tapi at least ada juga sebagai tanda ingatan dari rakan blogger. Terima kasih Kak Uzu dan Aten untuk kad raya yang cantik-cantik tu. Kad raya dari  Kak Uzu ( …

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436H/2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436H/2015 | Walaupun hari ini kita sudah selesai menyambut 1 Syawal, rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat islam. Hari Raya disambut sebag…

Salam Ramadhan 2015

credit   Alhamdulillah, pada 18 Jun 2015 ini bermula lah bulan Ramadhan yang penuh berkat. Harap dapat dipanjangkan umur untuk merasa bulan Ramadhan pada tahun ini, tak lama dah, hari khamis ni je pun.  Hari ini diber…

Terlayan Pula - Seluruh Cinta

Rasanya dah lama tak buat entri yang ada video. Sebelum tu layan dulu bait-bait indah dari lagu ini. =) Siti Nurhaliza & Cakra Khan - Seluruh Cinta Lately suka sangat dengar lagu ni. Dalam sehari tu kalau tak deng…

Selamat Datang Tahun Baru 2015

Tahun 2014 banyak kejadian yang berlaku buat Malaysia dan juga diri aku sendiri. Tahun 2014 merupakan tahun yang banyak menguji kesabaran dan kecekalan hati, di mana berlakunya perpisahan, perpisahan sementara dan selamanya. …

Birthday Girls December

Bulan Disember agak special sebab bulan ini aku telah 'mengeluarkan tangisan' buat kali pertamanya. Tapi yang lagi specialnya bukan aku seorang birthday girl bulan ini, dua orang lagi kawan aku dilahirkan pada bulan i…

Majlis Perkahwinan | Syahirah dan Shaiful

Assalamualaikum Jodoh datang tanpa diduga. Ada yang lambat, ada yang cepat. Ya, jodoh memang rahsia Dia. Dicintai dan mencintai sehingga berkahwin dengan pasangan merupakan satu kebahagian yang memang di impikan oleh setia…

Blogger Ni Aku Kenal Rupanya

Assalamualaikum peeps.  Sebenarnya tak sangka orang yang aku pernah kenal seorang blogger. Ni aku nak cite pasal blogger ni Mimin Adam . First blogwalking ke blog dia " Eh, macam kenal" Lepastu tu stalk dia punya i…

Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam Gred W27

Assalamualaikum  Ada tak akak-akak atau abang-abang semua yang berpengalaman dalam Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam Gred W27. 5 Ogos nanti aku kena jawab exam ni, tak lama je lagi..lusa dah pun. So sesiapa yang pern…

Seronoknya Bila Kembali Normal

Assalamualaikum! Salam Aidilfitri untuk semua yang menyambut Hari Raya. Dah seminggu beraya sakan, adik-adik pun dah mula sekolah dan kakak dan abang pun dah mula kerja. So macam mana raya..seronok ke tidok? Mungkin ada anta…

Fenomena Cuti Sekolah

Assalamualaikum ! Musim cuti sekolah memang ditunggu sangat oleh adik-adik...yedok?? Lagi satu time ni la orang suka buat kenduri kawan. Penuh kat fb, twitter, instagram dan laman sosial lain duk upload. Haihh... jeles aku t…

Konvoi Save Gaza

Assalamualaikum readers..!!! i'm back..lebih smnggu aku x membloging kn dri ak kt sini..sjak kbelakangan ni otak aku dah kering-kontang dgn idea walaupun hujan mmbnjiri negeri ak skrng.. kecian mngsa2 bnjir tu | nk…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج