Blogger Ni Aku Kenal Rupanya

by - 11:59 PTG


Assalamualaikum peeps. 
Sebenarnya tak sangka orang yang aku pernah kenal seorang blogger. Ni aku nak cite pasal blogger ni Mimin Adam. First blogwalking ke blog dia " Eh, macam kenal" Lepastu tu stalk dia punya instagram nak confirmkan betul ke tak orang yang aku kenal. Rupa-rupanya betul la orang yang sama. Siapa dia ni sampai aku beria nak bercerita. Actually kak Mimin ni senior aku time aku study diploma kat Politeknik Merlimau. Dulu aku suka sangat tengok dia*sebenarnya suka tengok mata dia yang bulat besar* Comel sungguh ! 

muka terkejut comel

Orang kedua ni pulak mesti ramai yang dah kenal. Aku Penghibur a.k.a Acik. Acik ni pun sebenarnya senior aku juga kat politeknik. Kenal dengan acik ni bila Minggu Suai Kenal time tu dia jadi fasilitator dalam tahun 2011 kalau tak silap aku. Aku pun tak tau dia seorang blogger yang femes sebab time tu aku tak aktif berblog lagi.


Nota kecik : Ada lagi tak blogger yang study kat Politeknik Merlimau dulu. Aku rasa macam ada lagi ^_^





You May Also Like

8 ulasan

  1. haha..malaysia kecil je..ekeke..btw....

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan setakat malaysia..dunia pun rasa macam kecik je..ekekeke

      Padam
  2. ehem.. awk dulu stdy poli merlimau ke? acik tu my senior jugak.. mimin tu batch same ngan anis.. anis poli merlimau juge.. heee.. salam kenal2.. :)

    BalasPadam
  3. Salam, datang blogwalking dari blog syira..selamat berkenalan, jemput follow saya memetlenggeng.blogspot

    BalasPadam
  4. Hehe.. Pusing punya pusing jumpa kat blog plak ye.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  5. anda ditag :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html

    BalasPadam
  6. Kecik je dunia ni ye.. Pusing2 terjumpa..

    BalasPadam