Ashadee

Komisen Terakhir Dari Ashadee

Pembayaran komisen yang terakhir. Itu yang boleh dikatakan memandangkan Ashadee ditutup . Memang terasa juga keputusan pihak pengurusan Ashadee.com. Aku rasa itu mungkin keputusan yang terbaik bagi pihak pengurusan sekirannya ke…

Ashadee.com Bakal Ditutup

Ashadee.com Bakal Ditutup - Rasanya dah ramai blogger dan internet marketer yang tahu mengenai berita ini. Tak sangka sebenarnya, program affiliate popular yang sudah membantu ramai affiliater menjana pendapatan lumayan sudah h…

Pembayaran Komisen Ke 5 Ashadee.com

Pembayaran komisen Ashadee yang ke 5 dah lama masuk akaun. Ini merupakan pembayaran untuk bulan Oktober. Ashadee akan melakukan pembayaran bila dah mencapai minimum cashout iaitu RM50, RM100, RM500 atau RM1 000. Yang tu anda bol…

Komisen Ke 17-21 Ashadee.com

Kebelakangan ini agak sibuk uruskan diri sendiri. Haha. Jadinya baru hari ini dapat update mengenai komisen affiliate dari Ashadee.com untuk bulan Oktober. Alhamdulillah, rasanya makin hari makin bertambah rezeki. Tiada sedikit …

Komisen Ke 15 dan 16

Rasanya penyakit blank dan tepu dah kembali lagi. Banyak topik, banyak idea yang berlegar-legar kat kepala ni, tapi bila dah mengadap laptop rasa blank pula. Seolah-olah idea tu tak boleh nak di keluarkan, hanya boleh perap dala…

Pembayaran Komisen Ke 4 Dan Komisen Ke 12, 13, 14 Ashadee.com

Tajuk entry macam panjang sikit. Hehe.  Alhamdulillah, dah terima bayaran dari Ashadee.com. Walaupun payment dia mungkin tak banyak bagi anda, tapi aku tetap berpuas hati kerana setiap kali dapat payment mesti makin bertambah.…

Komisen Ke 10 Dan 11 Ashadee.com

Alhamdulillah, rasanya rezeki dalam affiliate ni tak putus-putus. Walaupun kebelakangan ini agak ‘dingin’ dengan blog dan jarang juga mempromosikan produk affiliate, Allah masih bukakan rezeki aku dalam affiliate. Syukur.  S…

Komisen Ke Lapan Dan Sembilan Ashadee.com

Alhamdulillah, syukur atas rezeki dari Allah S.W.T. Memang tak sia-sia aku join program affiliate ni. Kadang-kadang rasa menyesal juga sebab tak join awal-awal. Hehe. Program affiliate memang tidak mengecewakan kerana setakat in…

Komisen Ketujuh Ashadee.com

Tak sangka masih dapat lagi komisen dari Ashadee. Yelah, sekarang ni perangai malas makin menjadi-jadi pulak. Malas nak buka blog, malas nak buat entri, malas nak promosi. Ya Allah bila nak rajin banyak ni. Jangan ikut perangai …

Pembayaran Komisen Ketiga Ashadee

Alhamdulillah, rezeki hujung bulan Mei dari Ashadee. Tak banyak pun tapi siapa nak bagi kan? Seronok sebenarnya buat duit dari program affiliate Ashadee ni sebab ianya tanpa memerlukan sebarang modal permulaan. Jadi tak pe…

Komisen Keenam Ashadee.com

Alhamdulillah, bulan ini dapat awal pulak komisen dari Ashadee ni. Biasanya hujung bulan baru dapat jualan komisen dari produk yang aku promosikan.   Banyak cara buat duit online yang anda boleh buat melalui blog. Selain…

Komisen Kelima Ashadee.com

Kali ini aku nak kongsikan lagi mengenai pendapatan pasif yang aku terima sejak melibatkan diri dalam program affiliate di Ashadee.com. Kali pertama aku menerima komisen adalah pada awal tahun 2015, dan alhamdulillah s…

Pembayaran Komisen Kedua Ashadee

Syukur, alhamdulillah masih ada rezeki dalam affiliate. Sebenarnya komisen ni dah selamat masuk dalam akaun bank minggu lepas. Hehe. Selain daripada Nuffnang, affiliate dari Ashadee.com juga salah satu platform yang aku gunakan …

Komisen Keempat Ashadee.com

Alhamdulillah, syukur kerana masih memperolehi rezeki dari program affiliate. Tahun 2015 merupakan titik permulaan dimana aku telah berjaya mendapat komisen pertama dari Ashadee.com dan setakat ini masih menerima komisen juala…

Komisen Ketiga Ashadee.com

Alhamdulillah, selepas menerima pembayaran pertama dari Ashadee, aku masih lagi berjaya membuat komisen jualan yang ketiga. Walaupun belum konsisten, tetapi ada la juga sedikit hasil daripada blog. Mungkin disebabkan jarang bu…

Pembayaran Komisen Ashadee.com

Alhamdulillah, komisen  pertama  dan kedua dah selamat masuk akaun. Sebenarnya belum masuk akaun lagi, masih dalam proses lah =)  Walaupun sales tak selebat anda semua yang otai tapi bolehlah untuk tampal mana yang berlubang. …

Komisen Pertama Ashadee.com

Patut lah siang tadi rajin sangat nak check emel, rupa-rupanya ada sesuatu yang mampu membuatkan aku gembira sepanjang hari. Hahaha. Syukur, alhamdulillah dapat juga merasa komisen dari program affilliate. Program affiliate yang…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج