Raja Adsense
igkaboom
Ephyra

5
Artikel pertama selepas menghilang.



Ya, setelah sekian lama menghilang. Sebenarnya bukan hilang sangat pun, ada dan wujud je di alam realiti. Meneruskan kehidupan harian seperti biasa, cuma aku lama menghilang dari update blog dan kurang expose diri di media sosial.

Kenapa menghilang? Sakit ke? 
Alhamdulillah, setakat ini sihat walafiat. Diberi kesihatan yang baik untuk melakukan kerja seharian. Cuma selama aku bekerja makan gaji, masa untuk ambil tahu pasal blog agak terbatas. Kerja 12 jam sehari dan bila balik kerja, kau cepat tewas kalau nampak katil, terus terbayang tidur, terbayang nikmatnya rehat atas katil☺

Since aku dah resign baru-baru ini, jadi boleh lah fikir untuk berblog semula dan cari cara nak naikkan income online dan berblogging. Kalau korang ada job, boleh la contact aku lepas ni. Haha

Hajar Shikin

Motif letak gambar sendiri? 
Kot la korang dah tak kenal muka aku, kan lama menghilang. Yang tak kenal lagi boleh la berkenalan lepas ni. Hihi. 

Hampir setahun tak practise buat artikel panjang-panjang. Nak siapkan satu artikel ni pun gigih tau. Ya, Allah punyalah payah nak siapkan. Seharian buat artikel yang cinonet ni. Betul la orang kata, practise make perfect. Kalau lama sangat tak buat sesuatu pekerjaan tu, lepas tu kita nak start balik memang jadi macam aku lah. Rasa sengsara sangat nak habiskan satu perenggan. Haha

Rasanya setakat ini dulu lah sebagai artikel permulaan selepas lama menghilang. Harap lepas ni aku makin bersemangat dan konsisten untuk update blog. Paling 'rajin' sangat sebulan sekali wajib update. Kalau boleh nak update setiap hari kan? Kuikui.











Comments
5 Comments

5 ulasan:

  1. Selamat kembali berkongsi kisah ya...

    BalasPadam
  2. welcome back ^^ samalah CT pun skarang xde keje bolehla active balik blogging hehe..

    BalasPadam
  3. Menarik coretan saudari. Sekurangnya ada motif untuk kembali menulis. Tak seperti saya berhenti terus tanpa sepatah kata dan tanpa bermulapun.

    BalasPadam
  4. Menarik coretan sebagai permulaat..sekurangnya adalah juga benda nak di cakapkan.

    BalasPadam

Tudung Si Comel