igkaboom
Ephyra

Sekarang ini terlalu banyak berlaku kes samun, ragut serta kecurian. Kalau kes kecurian kenderaan lagi lah banyak. Pada tahun 2004, sebanyak 65,076 kes kecurian kenderaan dilaporkan melibatkan nilai kerugian RM753.2 juta. 

Sebagai pemilik kenderaan, semestinya anda memasang aksesori tertentu untuk keselamatan kenderaan anda. Yang paling cikai adalah memasang alarm kenderaan. Ada yang menganggap pasang alarm kenderaan paling selamat dah ni. Nanti dulu, pasang alarm pun boleh kena curi. Pencuri zaman sekarang ini bukan macam dulu, sekarang ni mereka semua lagi bijak nak mencuri. 


Jadi nak tak nak perlu guna cara tambahan, contohnya pasang GPS Tracker. GPS Tracker merupakan satu gajet GPS yang moden berfungsi untuk mengesan sesuatu benda atau barang sekiranya hilang. Oleh itu, penggunaan pengesan GPS amat disarankan untuk semua pemilik kenderan persendirian atau untuk pernigaan

GPS Tracker Dari Gajet Sempoi


GPS Tracker dari Gajet Sempoi merupakan satu gajet GPS yang sangat mudah dan fleksibel yang boleh mengesan sesuatu benda atau barang sekiranya hilang. Lengkap dengan peta Malaysia dan alat pengesan lokasi. Hasil carian akan terus dapat melalui smartphone anda. Cara untuk menggunakannya memang mudah, hanya plug & play sahaja, dan SIAP!

Jenis GPS Tracker :-

  • GPS Tracker 516A
  • GPS Tracker 516B
GPS Tracker 516A

GPS Tracker


Kelebihan GPS Tracker 516A
  • Senang nak ‘sembunyi’ kat mana-mana bahagian 
  • Hanya perlu plug and play 
  • Harga paling ekonomi dan tahan lama 
  • Cara guna mudah, hanya SMS dan smartphone sahaja 
  • Sesuai untuk kegunaan peribadi seperti kereta dan van 
  • Pilihan owner kereta sewa. Vellfire biasanya install lebih dari 1 unit 
  • Saiz kecil, tapi power! 
GPS Tracker 516B
GPS Tracker

Kelebihan GPS Tracker 516B
  • Digunakan meluas pada kenderaan komersil
  • Pemasangan yang mudah
  • Harga paling ekonomi dalam kelasnya
  • Cara guna mudah, hanya SMS dan smartphone sahaja
  • Sesuai untuk kegunaan komersil contohnya van, lori dan bas
  • Pilihan owner syarikat
  • Extra powerful berbanding model lain

Cara GPS Tracker Berfungsi


GPS Tracker

Soalan Lazim Berkaitan Produk


1. Barang Kena Pasang Sendiri Ke?
Anda boleh pasang sendiri ataupun upah panel kami yang pasangkan. Sila rujuk dengan jelas terutamanya berkaitan dengan harga termasuk pemasangan (Lembah Klang sahaja) ataupun pasang sendiri. Rujuk di store online kami.

2. Adakah Produk Ini Selamat Untuk Digunakan ?
Produk ini telah diuji dan ianya selamat.

3. Adakah Produk Ini Betul-betul Berkesan ?
Produk kami memang terbukti berkesan. Kami telah menjual ribuan bungkusan kepada para pelanggan kami dan semua pelanggan kami berpuas hati dengan produk ini.

Disebabkan itu  jaminan pulangan wang 100% jika ia tidak berfungsi. 

Jadi, dengan adanya GPS Tracker, peluang anda untuk mendapatkan kembali kenderaan yang telah dicuri amatlah tinggi. Berbanding kenderaan yang tidak memasang gajet ini, peluang untuk ditemui semula hanya 25%.

Jangan sayang sangat untuk keluarkan sedikit modal untuk benda yang kita sayang. Kita prepare dan cegah awal-awal. Kalau suatu hari nanti kita sendiri yang mengalami kecurian kenderaan (mintak dijauhkan), sekurang-kurangnya dengan ada GPS Tracker boleh trace kenderaan kat mana-mana, takda la rugi berpuluh ribu.


Saya berminat lah nak pasang GPS Tracker. Kat mana boleh dapatkannya?
Untuk mendapatkan gajet ini dan maklumat lanjut, boleh ke pautan di bawah :-









Comments
5 Comments

5 ulasan:

  1. boleh la blanja saya satu nnti :D

    BalasPadam
  2. Mlek la pakai system kslmtan ni..

    BalasPadam
  3. Mudah-mudahan si penyangak tak tau yang kita ada pasang GPS tracker ni dalam kenderaan kita

    BalasPadam
  4. Perkongsian yang amat bermanfaat :)

    BalasPadam

Tudung Si Comel