igkaboom
Ephyra


Hi and Assalamualaikum

BiO-LiFE Clearance


Selepas 30 hari tamat sudah perjalanan bahagia aku bersama BiO-LiFE Clearance. Thanks to BiO-LiFE kerana telah memberi peluang kepada aku untuk mencuba BiO-LiFE Clearance yang bernilai RM 135 secara percuma dalam program 30 day BiO-LiFE Clearance ". 

Jerawat sering menjadi mimpi ngeri bagi remaja macam aku ni. Sejak mejadi remaja 20-an, masalah jerawat tu makin menjadi-jadi. Boleh di katakan wajah aku 'diserang' jerawat tak henti-henti. Banyak juga produk yang aku 'tempekkan' kat muka dengan harapan masalah jerawat tu selesai. Tapi semuanya sia-sia. Malahan pakai bedak tebal-tebal pun tak mampu nak tutup kecacatan hasil daripada jerawat.

Sebelum consume BiO-LiFE Clearance, wajah aku mengalami masalah whiteheads, kulit berminyak, jerawat dan parut jerawat. Pada pandangan mata aku, muka aku ni memang teruk. Dah lah jerawat banyak lepastu tinggal parut pulak. Nak jumpa orang pun tak confident. Nak tengok perubahan pada wajah aku sepanjang tempoh 30 hari? Sila refer gambar dibawah

BiO-LiFE Clearance

Selepas consume BiO-LiFE Clearance, seawal 14 hari aku dah nampak perubahan tu. And now, selepas 30 hari perubahan tu makin dapat dilihat, muka kurang berminyak dan yang paling penting parut-parut degil mulai pudar dan jerawat mula mengecut. Kalau sebelum ni, boleh dikatakan setiap hari akan ada jerawat baru yang tumbuh tapi selepas consume BiO-LiFE Clearance, jerawat hanya tumbuh ketika datang bulan. Lagi satu perubahan yang aku nampak adalah kulit aku putih sikit berbanding sebelum ni. I'm so happy dengan perubahan ni. Lepas ni tak perlu pakai makeup or bedak tebal-tebal semata-mata nak tutup cela ni.




Untuk pengetahuan semua, sepanjang 30 hari tu sebanyak 71% pengurangan jerawat telah berlaku. Kalau nak lagi okey, kena consume selama 8 minggu. Untuk pengetahuan korang lagi, selama           8 minggu tu, kalau ada masalah jerawat di bahagian belakang badan ianya pun dapat dikurangkan








Comments
2 Comments

2 ulasan:

Tudung Si Comel