Raja Adsense
igkaboom
Ephyra

8


The Rules 

1 - Mention the person who nominated you with a link to their blog.
2 - Answer the 11 question asked.
3 - Nominate 11 others bloggers.
4 - Create 11 of your own questions for them to answer
5 - Notify your nominate.

Thanks to isya sebab tag akak ^_^

Soalan dari Isya

1. Kalau anda boleh terbang, adakah anda akan buat kerja tanpa gaji macam Superman?
=> tak kot,kikiki...nak terbang tapi tak nak buat kerja
2. Bila kali terakhir anda pergi jumpa dentist?
=> dah lame sampai lupa bila...err, kantoi !
3. Antara TIKUS dan KATAK, mana satu anda paling tak suka?
=> dua-dua sangat tak suka...geli !
4. Adakah anda seorang KPOPPERs?
=> kadang-kadang layan jugak...tu jadi seorang KPOPPERs tak?
5. Minat Running Man ( kOrean Reality Show) tak? hehehe..
=> minat tapi tak fanatik, layan bila hati tengah sedih..hahaha
6. Pernah tak anda travel overseas? Ke negara mana?
=> tak pernah..teringin nak pergi Paris, eh eh eh
7. Anda ada adik? kalau ada, pernah piat telinga adik korang tak?
=> ada, pernah cubit =P
8. Apa mesej terakhir yang ada dalam inbox anda masa anda baca soalan saya ni?
=> mesej celcom
9. Pernah tak anda kena rotan dengan cikgu?
=> tak pernah sebab budak baik..
10. Sekarang ni, anda tengah guna Mozilla atau Chrome atau lain-lain?
=> chrome
11. Kenapa anda sanggup jawab semua soalan mengarut saya ni.....??!
=> sebab rasa bertanggungjawab nak nak jawab..hahaha

Soalan saya yang perlu anda jawab


1. macam mana terdetik hati tu nak jadi seorang blogger?
2. kawan atau family tau tak anda ni blogger?
3. pengalaman jadi blogger...manis atau pahit?
4. asal mane?
5. Artis lelaki/perempuan yang anda minat?
6. Teringin untuk jadi sesiapa tak?
7. Apa yang paling nak dalam hidup?
8. Anda ni student ke worker? keje mane..study mane?
9.bila orang tau anda ni blogger..pernah kena kutuk tak?
10. pendapat anda mengenai lelaki/perempuan? kalau anda perempuan kena bagi pendapat mengenai lelaki dan begitulah sebaliknya
11. Pendapat anda mengenai blog saya =)

Anda ditag


1. http://ayuzan.blogspot.com/
2. http://i-ezzaen.blogspot.com/
3. http://sallysamsaiman.blogspot.com/
4. http://nurfarahudahud.blogspot.com/
5. http://najihah90.blogspot.com/
6. http://akmakhaieri.blogspot.com/
7. http://www.diarijejakahangat.com/
8. http://ssurianahyana.blogspot.com/
9. http://amirahamer.blogspot.com/
10. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
11. http://theonlygirl98.blogspot.com/

Pada yang ditag sorry dan harap korang dapat join =)








Comments
8 Comments

8 ulasan:

  1. hi :)
    http://amirahamer.blogspot.com/2014/05/liebster-award-1.html
    Hehe.

    BalasPadam
  2. Xpe...kalau x ditag xtau kan...terima kasih sudi tag akma...^o^

    BalasPadam
  3. join http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/liebster-award-1.html

    BalasPadam
  4. http://ayuzan.blogspot.com/2014/05/liebster-award-1.html

    dah jawab daa

    BalasPadam
  5. Insha Allah... saya akan jawab ea... :)

    BalasPadam
  6. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/liebster-award-tag-by-hajar.html

    Ini jawapannya...

    BalasPadam
  7. Sudah jawab! Sorry late :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination-by-hajar-rashs.html

    BalasPadam

Tudung Si Comel