Raja Adsense
igkaboom

Sempena tahun baru Hijriah, blogger otai, Hasrul Hassan mengadakan satu segmen iaitu, Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H. Segmen ini terbuka kepada blogger Malaysia terutama blogger baru. Rasanya aku masih tergolong dalam blogger baru, jadi sesuai sangat nak join segmen macam gini.

Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H

Kalau ada rezeki terpilih, sudah tentu blog anda akan menerima 'tempias' trafik dari blog Bro HH yang secara puratanya menerima lebih daripada 10,000 pageviews setiap hari. Teruja sangat kan. Segmen ini akan tamat pada 16 Oktober 2015. Masih ada masa lagi untuk anda join. Klik banner di atas untuk mengetahui syarat secara detail ya. 







Comments
18 Comments

18 ulasan:

  1. saya tak pasti masih blogger baru atau lama..kalau dari segi income dan trafik blog memang declare blogger baru lagi nie

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen sis... good luck :)

    BalasPadam
  3. all the best untuk segmen ini..

    BalasPadam
  4. Tahniah tersenarai dalam bloglist HH..dari segmen yg sama...

    SEGMEN BLOGLIST BLOGGER BARU 1437H

    BalasPadam
  5. saya memang tak sempat nak ikut..dan rasa macam tak layak pulak

    BalasPadam
  6. menarik nie tawaran nieh..
    jom join

    BalasPadam
  7. Salam singgah isnin dik....selamat bersegmen...

    BalasPadam
  8. Salam kenal...saya follow sini :)

    BalasPadam
  9. asalam dari laman mialiana follow me back ya

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen,.salam singgah segmen kak mia

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen,.salam singgah segmen kak mia

    BalasPadam
  12. semoga tersenarai blog akak :-)

    BalasPadam
  13. hmm.. dah terlepas date. best kan ade segmen utk blogger2 baru..

    BalasPadam

Tudung Si Comel