Raja Adsense
igkaboom

10:22 PTG
15
Rasanya penyakit blank dan tepu dah kembali lagi. Banyak topik, banyak idea yang berlegar-legar kat kepala ni, tapi bila dah mengadap laptop rasa blank pula. Seolah-olah idea tu tak boleh nak di keluarkan, hanya boleh perap dalam kepala. Haha.

Bila cek email, ada komisen dari Ashadee.com. Aku hanya tersenyum, namun begitu ia tidak mampu gembirakan hati yang risau. Risau sebab rasanya dah lama tak update blog. Tapi alhamdulillah, dalam keadaan otak tepu ada juga sedikit komisen yang dapat. 

Komisen Ke 15 dan 16


Komisen Ashadee.com

Bagi yang baru nak mencuba buat duit dengan affiliate boleh mendaftarkan diri di Ashadee secara percuma. Ashadee.com merupakan salah satu platform yang dipercayai untuk buat duit melalui affiliate. Aku sudah menerima beberapa kali pembayaran dan bayaran sentiasa on time.


Seronok kan kalau terima email macam kat atas tu. Hehe. Aku mula mendapat komisen pertama sejak Januari 2015. Alhamdulillah sehingga sekarang masih tak putus-putus rezeki dari affiliate ni. Syukur. 

Kalau anda teringin juga nak belajar mengenai affiliate, boleh baca panduan ini - Panduan Affiliate Untuk Blogger. Panduan ini sesuai untuk blogger baru yang sangat hijau atau zero tentang saluran yang betul untuk buat duit secara online.







Comments
15 Comments

15 ulasan:

  1. tahniah..

    tak miss tiap2 bulan ni..

    BalasPadam
  2. thanks info... lepak dan follow here...

    BalasPadam
  3. wah bestnya boleh dapat komisen selalu gitu

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini shikin...wahhh...Alhamdulillah dan tahniah dik...

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Takdela banyak sangat tapi alhamdulillah la ada dari takde

      Padam
  6. waa.. masyukkk... sikit2 nanti jadik bukit :)

    BalasPadam
  7. Terbaik...
    Tahniah, komisen sentiasa masuk. Sha belum berjaya lagi. Belum jumpa teknik yang betul agaknya T_T

    BalasPadam

Tudung Si Comel