Pembayaran Komisen Ketiga Ashadee

by - 11:20 PTG


Pembayaran Komisen Ashadee

Alhamdulillah, rezeki hujung bulan Mei dari Ashadee. Tak banyak pun tapi siapa nak bagi kan? Seronok sebenarnya buat duit dari program affiliate Ashadee ni sebab ianya tanpa memerlukan sebarang modal permulaan. Jadi tak perlu takut seandainya ditipu, tapi percaya lah Ashadee.com ini merupakan salah satu platform affiliate yang dipercayai.

Komisen Affiliate Melalui Blog

Sehingga kini, aku hanya menggunakan blog untuk mempromosikan link affiliate. Promosikan affiliate dengan menulis di blog merupakan strategi jangka panjang selagi blog itu masih wujud. Dengan menerapkan elemen seo dalam entri, dan selitkan link affiliate yang berkaitan, insyaAllah anda akan dapat hasilnya. Baca juga - Buat Duit dengan Affiliate Menggunakan Teknik SEO

Ada komisen yang aku dapat hasil daripada entri yang aku tulis pada tahun lepas. Kadang-kadang lagi seronok bila kita tengah bercuti, tiba-tiba dapat email mengatakan ada komisen masuk, makin bertambah-tambah seronoklah percutian kita tu. ^_-

Setakat ini Ashadee.com tidak pernah mengecewakan. Bayar mesti on time. Ada juga orang cakap, susah untuk mendapakan komisen melalui affiliate ni. Memang pada mulanya agak susah bagi aku kerana waktu itu aku memang tiada ilmu sangat dalam affiliate. Tetapi asalkan anda usaha, rajin mencari ilmu, tak mustahil anda pun boleh. Jadi sesiapa yang nak mencuba dalam program affiliate ini boleh daftar di Ashadee.com










You May Also Like

11 ulasan

  1. tak faham mcm mana nak dapatkan income tu.banner dah tepek tp komisyen tak pernah dapat..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita akan dapat komisen sekiranya berjaya buat sale melalui link affiliate. Saya promosi dgn cara menulis entri

      Padam
    2. nak daftarlah :-)

      Padam
  2. Rajin tulis entry yang berkualiti, inshaAllah adalah kejayaannya. =)
    Tapi Sha tak pendai nak promote affiliate. Dah try sebelum ni, tak berjaya juga. Kena usaha lagi la nampak gayanya T_T

    BalasPadam
  3. Huh....,yang nie...cik akak memang tak masuk ilmu eh..haha...
    Tak reti lagi lah cik akak nie

    BalasPadam
  4. Dah daftar tapi belum mula. Menulis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Patut dah mula menulis, jangan buang masa lagi =)

      Padam
  5. maksudnya dapat income dgn menulis entry? patutla cn tak pernah dpt sbb duk tempek banner jer..hehe

    p/s : Jemput join segmen bloglist Julai-Ogos CN ye di sini : http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah cikgu, saya tulis entri untuk dapatkan income ni

      Padam