Collagen CC Cream by Raily

by - 10:10 PTG

CC Cream by Raily

Collagen CC Cream - Mungkin jarang yang dengar mengenai produk ini. Sebenarnya Collagen CC Cream merupakan produk baru keluaran Raily. Apa yang istimewa produk ini berbanding yang lain? Collagen CC Cream ini mengandungi salmon collagen yang mana jarang digunakan oleh kebiasan produk-produk di Malaysia. Harga yang mahal dan perlu diimport dahulu dari luar negara menyebabkan salmon collagen ini jarang digunakan dalam produk diluar sana. 

CC Cream by Raily

Salmon collagen banyak khasiatnya untuk kecantikan kulit. Antaranya adalah :-

Khasiat Salmon Collagen

  • 7 kali ganda lebih berkhasiat daripada talapia collagen
  • Dapat mencerahkan kulit
  • Membaiki dan mencantikkan struktur kulit yang rosak 
  • Menggebukan kulit
  • Menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
  • Mengurangkan garis halus (awet muda)
  • Mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
  • Mengurangkan penghasilan jerawat

Kelebihan Collagen CC Cream

  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Dapat meratakan tona kulit tidak sekata.
  • Melindungi kulit dari pancaran sinar UV dan UVB ( spf 50+).
  • Menganjalkan kulit (salmon collagen).
  • Merawat kulit wajah dari dalam (salmon collagen).
  • Dapat menutup cela di wajah.
  • Tidak melekit walaupun berada di tempat panas.
  • Kulit muka tidak berminyak walaupun di pakai sepanjang hari.
  • Tahan lama sehingga lebih dari 10 jam.
  • Dapat memudar dan menghilangkan bintik hitam dan bintik putih.
  • Dapat mencerahkan kulit wajah.
  • Struktur yang sangat ringan lebih kepada natural beauty bila memakainya.
  • Merawat sel-sel kulit mati dari dalam.

Collagen CC Cream by Raily

Sejak i pakai CC Cream ni rasa macam tak pakai apa-apa kat muka sebab dia ringan sangat-sangat. Lepastu kalau tak nak pakai bedak pun takpe. Rata-rata bagi feedback yang baik lepas try sample.
                                                                                                   - Founder Raily Cosmetic-

Testimoni Pengguna


Collagen CC Cream by Raily

Collagen CC Cream by Raily

Collagen CC Cream by Raily

Bagi yang mahu mencantikkan kulit wajah dan merawat sel-sel kulit mati dari dalam boleh cuba menggunakan produk ini. Anda boleh mendapatkan muka yang cantik dengan harga yang mampu milik iaitu:-

Harga retail 
RM69 SM / RM75 SS

Harga Promosi
RM65 SM / RM70 SS
*Free postage
*Special free gift

*Cod area Shah Alam / Klang


Dapatkan produk ini segera selagi stok masih ada dengan harga promosi. Sebarang pembelian dan maklumat lanjut boleh hubungi terus talian dibawah :-

Call / whatsapp : 011-32958062 
Instagram: @railycosmetic
Facebook page : RailyCosmetic
Website : www.railycosmetic.com
Email : railycosmetic@gmail.com


CC Cream by Raily

Raily Cosmetic juga sedang mencari agent/stokis di seluruh negeri untuk produk mereka. Sesiapa yang berminat boleh terus hubungi pihak Raily







You May Also Like

1 ulasan