Raja Adsense
igkaboom

8
Syukur, alhamdulillah masih ada rezeki dalam affiliate. Sebenarnya komisen ni dah selamat masuk dalam akaun bank minggu lepas. Hehe. Selain daripada Nuffnang, affiliate dari Ashadee.com juga salah satu platform yang aku gunakan untuk buat duit online.

Komisen Ashadee 

Keberkesanan buat duit online sememangnya tidak perlu dipertikaikan lagi. Selain daripada Nuffnang dan affiliate, banyak lagi platform yang boleh digunakan untuk oleh blogger buat duit online seperti yang diceritakan dalam entri ini - Blogger Buat Duit Online. Dalam affiliate, aku masih berada ditahap bertatih dan masih terlalu baru. Tapi masih juga belajar sedikit demi sedikit.

Jadikan penulisan di blog sebagai satu cara untuk mendapat pendapatan sampingan. Hasil blogging itu boleh lah juga digunakan untuk cover mana-mana yang dah terlebih, Hehe. Ok, kalau baru nak belajar  mengenai affiliate boleh dapatkan panduan ini - Panduan Affiliate Untuk Newbie








Comments
8 Comments

8 ulasan:

  1. wah bestnya....
    saya pun baru bertatih dengan nuffnang dan adsense...

    btw.. paid amount tu saya nampak berapa.. hehehe...
    wordings tak cover betul2

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun ada apply adsense, tengah tunggu dia review la ni

      niat sebenar memang tak nak cover pun amount tu, hehehe

      Padam
  2. tahniah yunk..waaa

    BalasPadam
  3. tahniah kak . ada tips atau cara tak ? ? tengah nak cuba dgn ashadee tap x tahu mcam mana . huhuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat entri and then promote, hehe... g baca blog uncle hasrul hassan. Dia banyak bagi tips affiliate. Akak pun berguru dari sana =)

      Padam
  4. azney tak reti sangat pasal ashadeee. sign up saje hihihihihi

    BalasPadam

Tudung Si Comel