Raja Adsense
igkaboom

Siapakah Ara Abdullah? Sebenarnya aku sudah lama mengikuti kisah Ara Abdullah di twitter. Tapi sejak kebelakangan ni ramai pula yang share di facebook mengenai kisah mereka ini. Lepas hadam dan hayati kisah mereka, apa yang aku boleh katakan, mereka tergolong dalam pasangan sweet. Haha

Suami saya cakap. First time dia tengok saya, dia rasa tanggungjawab for this girl. Its not just a feeling. But Allah sent this feeling to him.
                                                                                                              -Ara Abdullah-

Ara Abdullah 
Yang tertutup itu indah

Ara Abdullah

Kalau korang nak tau kisah sweet Ara Abdullah dan macam mana dia boleh kenal dengan suami dia, boleh check it out di laman sosianya

Twitter Ara Abdullah : https://twitter.com/_princessAra94
Instagram Ara Abdullah : https://instagram.com/snow94_














Comments
4 Comments

4 ulasan:

  1. Assalammualaikum... hajar,

    touching pulak mselim3 membaca nyer.. percintaan selepas perkahwinan ternyata memang terlalu indah... 'My husband ialah syurga bagi saya...

    mselim3

    BalasPadam

Tudung Si Comel