Review Ephyra Skin Bar

Review Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten. Anda akan melihat bahawa kulit kusam, menggerutu dan kulit kendur di wajah anda mula muncul lebih licin, lebih segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari. Pastinya dengan Ephyra Skin Bar, rahsia kecantikan semulajadi menjadi milik anda.

Review Ephyra Skin Bar

Kelebihan  Ephyra Skin Bar 

  • Ciri-ciri antioksida - Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya.
  • Ciri-ciri anti-penuaan - Pengggunaan  Ephyra Skin Bar secara konsisten dapat merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle / kerut)
  • Sebagai antioksidan kuat - melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya.
  • Pencerahan kulit - Tidak semua sabun dapat mencerahkan kulit anda. Ada yang tidak boleh benar-benar memberikan hasil yang anda harapkan. Tetapi dengan  Ephyra Skin Bar, dapat dilihat kecerahan kulit yang mengagumkan tanpa pengelupasan kulit, dan selamat digunakan.
  • Glutathione - bertindak menghalang pengeluaran melanin dalam kulit anda sehingga memberikan efek lutsinar dan kulit anda bercahaya semula jadi dan berseri-seri. Selain daripada itu semua, ia tidak hanya berfungsi sebagai sabun pemutih tetapi produk penjagaan kulit lengkap yang menghilangkan masalah kulit untuk semua lelaki mahupun wanita.
Review Ephyra Skin Bar

Kali ini aku ingin berkongsi keberkesanan penggunaan Ephyra Skin Bar pada badan. Sebelum ini aku ada menceritakan tentang keberkesanan penggunaan Ephyra Skin Bar pada wajah. Lihat entri review itu disini - Ephyra Skin Bar Mencerah dan Memudarkan Parut Jerawat.

Kesan Penggunaan Ephyra Skin Bar

Selepas 3 minggu penggunaan produk ini pada badan, hasilnya memang tidak dinafikan lagi. Anda tidak perlu was-was akan keberkesanan Ephyra Skin Bar. Produk ini ternyata berkesan untuk memutih, melembut dan menghilangkan parut pada badan. Dari hari demi hari, kulit aku semakin putih dan yang lagi bagus, Ephyra Skin Bar dapat memelihara badan daripada berbau. Jadi, anda akan merasa segar sepanjang hari.

Review Ephyra Skin Bar
Gambar ini merupakan gambar original tanpa teknik pencerahan

Aku menggunakan satu bar produk ini tahan untuk 3 minggu untuk penggunaan pada badan. Untuk penjimatan potong kepada beberapa bahagian kecil. Aku cuma potong kepada dua bahagian sahaja. Ephyra Skin Bar sesuai untuk golongan lelaki mahupun wanita dan boleh digunakan pada wajah serta badan. 


4 Ulasan

  1. Sy pun pengguna dan agen sah ephyra! Memang best sgt minum ephyra dan apply ephyra skin bar...

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama