Nuffnangers #2 2015

by - 1:08 PG

Kali ini kita tengok nuffnangers mana yang datang singgah blog aku. Terima kasih ye sudi singgah sini.

  1. http://www.mrjocko.com/
  2. http://awansayatasana.blogspot.com/
  3. http://www.permatacintaku.com/
  4. http://www.bakul2011.com/
  5. http://mamadarwiish.blogspot.com/
  6. http://irsyahealthyhouse.blogspot.com/
  7. http://ladiesingreen.blogspot.com/
  8. http://creamylittlediary.blogspot.com/
  9. http://sipanjangkata.blogspot.com/
  10. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/
  11. http://sigilerceloteh.blogspot.com/

You May Also Like

5 ulasan

  1. Jom jom bw mereka yang rajin ni (=

    BalasPadam
  2. aik apasal nuffnang aq ada dalam entry akak? ngan profil pci aq skali nih? boleh check ker saper yang bukak blog kiter? tak tahu pun...? arrrhhh banyak persoalan niii?

    BalasPadam
  3. owh lupa nak ucap sama-sama.. heheheh
    dah tahu dah jwapan soalan tadi saja nak wat cewi tanya tanya... jgn marah

    BalasPadam
  4. erkkkkk saya pun singgah jugak dan nuffnanger jugak, naper tak masuk list yer

    BalasPadam