Jom Aktifkan Mykad | Mykad Smart Shopper

Jom Aktifkan Mykad - Mykad memang banyak kegunaan, antaranya adalah sebagai pengenalan diri, untuk urusan rasmi, lesen memandu, kad ATM, kad Touch N Go. Bukan cuma itu, mykad juga mempunyai pelbagai lagi fungsi, dan salah satunya adalah Program Mykad Smart Shopper.

Program Mykad Smart Shopper

Mykad Smart Shopper merupakan salah satu daripada 50 aplikasi Mykad yang membolehkan kita mendapat mata ganjaran ketika berbelanja. Mykad Smart Shopper merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction. Program ini membolehkan anda menikmati diskaun ketika berbelanja dan mengumpul mata ganjaran selepas mykad anda diaktifkan. 

Jom aktifkan mykad anda untuk menikmati kemudahan ini. Tetapi bukan semua premis perniagaan boleh menggunakan mykad ketika berbelanja, hanya premis yang memaparkan logo MyKad Smart Shopper sahaja boleh digunakan. Untuk pengaktifan Mykad Smart Shopper, anda boleh daftar percuma dengan agen affiliate. - Cara Daftar Mykad.  Daftar percuma je kan? Jadi jangan lepaskan peluang untuk menikmati diskaun dan ganjaran dengan mengaktifkan mykad anda. Jom aktifkan Mykad anda sekarang.

Kelebihan Aktifkan Mykad

  • Pendaftaran secara percuma.
  • Keahlian seumur hidup. 
  • Hanya sekali daftar dan tiada tamat tempoh.
  • Boleh menikmati diskaun.
  • Mendapat mata ganjaran dari perbelanjaan.
  • Tiada kad tambahan, hanya kad pengenalan sahaja.
Jadi tunggu apa lagi, Jom aktifkan mykad kerana ia sangat bermanfaat untuk anda kerana berbelanja sambil menikmati diskaun dan mendapatkan mata ganjaran yang membolehkan penebusan hadiah melalui Program Mykad Smart Shopper.

58 تعليقات

  1. Ehhh menariknya! Dgn mykad leh dapat diskaun :p

    ردحذف
  2. Terima kasih kerana sudi menyertai Contest Ini.. Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang.. Good Luck!

    ردحذف
  3. semoga berjaya sis.. jom sama-sama kita aktifkan mykad untuk kumpul mata ganjaran.. untung-untung ada juga kebaikannya

    ردحذف
  4. Kaki shopping wajib aktifkan nih. Rugi kalau tak aktifkan. Dapat diskaun, dapat mata ganjaran. dapat pulak hadiah.. best tu

    ردحذف
  5. good info n good luck..klu bole diskaun masa isi minyak lg syok ni..hihi

    ردحذف
    الردود
    1. kalau stesen minyak tu ada daftar bawah program ni mesti dapat diskaun

      حذف
    2. Ya betul kalau mereka sudah sertai program mykad smart shopper pasti dapat. kalau mereka belum aktifkan mykad mereka untuk progam mykad smart shopper, kata dengan mereka "Jom Aktifkan Mykad" hehe boleh x macam tu?

      حذف
    3. Hehe..boleh aje, Jomlah aktifkan mykad

      حذف
  6. Jom aktifkan mykad kita.. Sangat menarik tu.

    ردحذف
  7. entri yang lengkap juga...semoga berjaya

    ردحذف
  8. semoga berjaya dalam contest ini.. tahniah anda ada blog yg banyak info. jemput blogwalking ye..

    ردحذف
  9. Wow entri nhe memang hebat sudah berada di first page.. tahniah semoga terus naik..

    ردحذف
    الردود
    1. Terima kasih, tapi entri ni masih ditahap biasa-biasa je

      حذف
  10. Bagus juga program ni. Aku masih tak faham macam mana nak jadi affiliate dalam program ni.

    ردحذف
    الردود
    1. Saya pun kurang pasti. Mungkin boleh bertanya lanjut dengan penaja contest.

      حذف
  11. entri menarik.. makin ramai yang sertai contest ni..

    ردحذف
    الردود
    1. entri ni masih ditahap biasa je,

      حذف
    2. Kalau biasa masakan boleh ada 1st page sis..gud luck ye

      حذف
    3. masih mencuba untuk kekal di 1st page..terima kasih ye =)

      حذف
  12. Semoga entri ini terus mendaki sehingga tangga teratas :)

    ردحذف
  13. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal RASMI MyKad Smart Shopper Program (MSSP) di --> SINI

    ردحذف
  14. wahh menarik entri nie....mcm mn masukkan emo dlm komen nie erkkkh

    ردحذف
  15. Salam... Jom Aktifkan Mykad anda dapatkan ganjaran kad diskaun dan kad ganjaran.


    Jom Baca Entri Berkaitan:

    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ردحذف
  16. Salam buat Hajar, jom aktifkan mykad kita. Soga anda berjaya nanti.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ردحذف
  17. semoga berjaya jugak hajar dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    ردحذف
  18. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :) http://www.jiwarosak.com/jom-aktifkan-mykad/

    ردحذف
  19. Semoga berjaya dengan kontest jom aktifkan mykad ini.

    Ikhlas.
    www.hasrulhassan.com

    ردحذف
  20. Assalamualaikum...
    Semoga berjaya dalam contest jom aktifkan mykad ini ya!... :)

    ردحذف
  21. Yuhuuu ... balas kunjungan entri yang sama .. hehehehee

    ردحذف
  22. Good luck untuk kontest jom aktifkan mykad ni Hajar. Saya pun baru je join. :)

    http://fadzirazak.blogspot.com

    ردحذف
  23. Salam buat Hajar, jom aktifkan mykad dan ada masa terjah entri kedua saya ye....

    Jom baca entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    ردحذف
  24. goodluck HajarShikin . jom singgah entri saya :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ردحذف
  25. Singgaha da nfollow hajar.. Dalam draft untuk join contest ni.. good luck.!!

    ردحذف
  26. Ramai yang dah join ... harap dapat bertahan di kedudukan terbaik ...

    ردحذف
  27. Semoga berjaya dalam contest Jom aktifkan mykad ini. Seminggu ja lagi.

    www.bakul2011.com

    ردحذف
  28. Good luck ya...Salam ziarah.
    http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/

    ردحذف
  29. Salam buat anda. Semoga berjaya ya dgn contest SEO anda.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    ردحذف
  30. Contest dah di penghujung, good luck!

    ردحذف
إرسال تعليق
أحدث أقدم