Raja Adsense
igkaboom

11:02 PTG
1


Malu 

set in your mind dear..malu mu itu berharga,terutama wanita, gadis, perempuan dan sewaktu dengannya, bukan nak cakap lelaki tak perlu malu...perlu tapi perempuan ni perlu malu dengan sesungguhnya..haha tapi nak malu pun agak-agak la kan,tengok pada tempatnya pula. Malu ni macam-macam jenis ada contohnya time belajar...yang ni memang dah biasa sangat kan orang cakap..malu bertanya sesat jalan,so kalau tak nak sesat rajin-rajin kan lah mulut anda untuk bertanya yerr ^_^

Malu bila buat dosa yang ni memang ter-sangat2 perlu. As long as we are human hamba Allah yang kerdil lagi banyak buat khilaf memang tak lari daripada dosa | no body's perfect | Bila keadaan macam ni kembalilah pada-Nya..sesungguhnya Allah itu Maha Pengampun



Malu itu fitrah manusia
Janganlah menjadi orang yang langsung tak tahu malu







Comments
1 Comments

1 ulasan:

Tudung Si Comel