Raja Adsense
igkaboom

11:19 PTG
2
SENYUM
Walaupun korang tengah panas kat dalam. Senyum jer, ce kalau muka masam, 
Orang sekeliling pun takut/malas nak tegur. Paling parah bila dorang sekali terkena tempias mood korang tu. Senyum tu adalah ubat yang paling murah nak rawat penyakit |bukan paling murah tp tak payah bayar pun sebenarnya|

JAUHKAN DARI PERKARA YANG BUAT KITA DOWN 
baru lepas clash ? Gaduh ngan member?? Tengok plak kat pesbuk ada yang buat status nganjing saje nak bagi panas hati derr. Unsubscribe jer sesape yang rasa agak menyampah kat fesbuk tu hahaha Takdelah post dia keluar kat most recent kan. Nak unfren kang kejam sangat |tapi aku stakat ni tak pernah lagi unsubscribe sape2| :P 
Lagi bagus kalau deactivated je fesbuk tu. Sebelum mood korang belum betul² sihat,tak payah la bukak 

PEDULIKAN ORANG YANG CARI PASAL
Aku tak cari pasal ngan kau, kau tak payahlah nak buat taik ngan aku” ayat ni cuma boleh terluah dalam hati aku je..hahaha,bukan apa..bila aku amik pusing dengan orang2 mcm ni..last2 aku jugak yang menangis.haha

aku belajar satu jer, kalau kita balas balik, kita sama taraf je dengan mereka2 tu . Just ignore them. Orang yang cari pasal ni lagi suka bila kita balas balik. Sebab dia takkan berhenti nak jatuhkan kita. Cara paling baik, kita buat tak tahu je. Baru diorang senyap. Tapi kadang2 ade gak yang jenis berpenyakit hati ni, memang sampai bila pun dia akan attack kita je .

MAAFKAN ORANG LAIN
Walaupun sakit hati macam mana pun kat dia, bila dah maafkan dia hati korang akan tenang





Comments
2 Comments

2 ulasan:

  1. bla kita marah atau sedih , selawat banyak2. confirm rasa marah/sedih hilang..dan paling pnting senyum selAlu..

    BalasPadam

Tudung Si Comel