Tudung Si Comel - Tudung Kanak-Kanak Mudah, Lembut dan Selesa

Tudung Si Comel. Jenama ini mungkin kedengaran agak biasa bagi kaum ibu yang mempunyai anak khususnya anak perempuan. Bagi yang pertama kali mendengar, Tudung Si Comel merupakan pembekal Tudung Kanak-kanak Nombor 1 di Malaysia. Misinya adalah untuk "Membudayakan budaya bertudung seawal usia. Kita percaya melentur buluh biarlah dari rebungnya."

Tudung Kanak-Kanak

Untuk bertudung, kanak-kanak perlukan tudung yang mudah dipakai, lembut serta selesa. Berbeza pula dengan kita dewasa, kanak-kanak tidak gemar sesuatu yang merimaskan mereka. Jadi tudung fesyen ala-ala dewasa yang rumit sangatlah tidak sesuai terutamanya kepada mereka yang baru belajar bertudung.

Jubah Kanak-Kanak

Disebabkan itulah juga, kita Tudung Si Comel wujud dengan hasrat memudahkan rakan-rakan, ibu-ibu untuk mendapatkan tudung kanak-kanak berkualiti yang memenuhi ciri-ciri mudah, lembut dan selesa.


Apakah Langkah-Langkah Yang Dilaksanakan?

Apa yang telah Tudung Si Comel  laksanakan adalah memastikan setiap tudung yang hasilkan atau yang dipasarkan mempunyai corak tudung kanak-kanak yang ringkas dan mudah. Materialnya haruslah lembut dan dengan potongan yang mampu membuat mereka merasa selesa.

Tudung Sekolah


Potongan Istimewa

Potongan yang dihasilkan  adalah potongan tudung kanak-kanak istimewa. Potongan yang telah dibuat ujian beberapa kali keatas kanak-kanak bagi memastikan keselesaan mereka. Dan alhamdulillah, Tudung Si Comel sentiasa menerima maklumbalas positif dan sangat baik dari ibu-ibu yang pernah mendapatkan tudung dari Tudung Si Comel.

Jika ibu-ibu nak mencuba tudung sekolah, tudung untuk pakai harian atau jubah sekalipun dari jenama Tudung Si Comel ini, boleh membeli secara online di web TudungSiComel.com atau boleh Whatsapp terus ke nombor 013-7485863Catat Ulasan (0)
Terbaru Lebih lama