Salam Ramadhan 2015

by - 1:10 PG

Ramadhan 2015

Alhamdulillah, pada 18 Jun 2015 ini bermula lah bulan Ramadhan yang penuh berkat. Harap dapat dipanjangkan umur untuk merasa bulan Ramadhan pada tahun ini, tak lama dah, hari khamis ni je pun. 

Hari ini diberikan sedikit kekuatan untuk update blog. Disebabkan demam, jadi keadaan tak mengizinkan sangat. Hari ni baru rasa ok sikit, kalau sebelum ni rasa nak landing je atas katil. Semua family aku kena demam, aku pun tak kuat bila dikelilingi orang yang tak sihat ni. Hehe. Jadi berjangkit la sekali. Harap dapat pulih sepenuhnya puasa ni.

Terima kasih juga pada yang masih sudi singgah sini. Nanti aku blogwalking pelan-pelan ke blog korang.

Harap bulan Ramadhan kali ini kita semua berpeluang kutip pahala banyak-banyak. Tahun depan belum tentu diberi kesempatan untuk merasa Ramadhan Al-Mubarak lagi. 









You May Also Like

1 ulasan