Cpuv Nuffnang Akhir March 2015

by - 12:23 PG

Alhamdulillah, sekarang ini boleh dikatakan setiap minggu aku dapat Cpuv dari Nuffnang. Bulan ini agak banyak Nuffnang bagi cpuv. Boleh klik sini kalau nak tengok entri Cpuv Nuffnang yang lepas - CPUV Nuffnang Lagi.

Cpuv Nuffnang

Untuk bulan March ini, sebanyak 22 Cpuv yang aku dapat. Ada yang sudah dikreditkan tapi kebanyakannnya masih lagi status 'on going'. Yang lagi bagus cpuv untuk bulan Februari masih ada lagi yang 'on going'. Lama betul dia melekat, hehe. Sebenarnya dah boleh cash out dah Nuffnang tu tapi aku nak 'peram' lama sikit. Kot-kot lah boleh capai 4 angka. Ini semua disebabkan jasa cpuv tu la yang membuat kan earning makin banyak. Kalau nak harapkan CPC kempen, bukan takda tapi jarang sangat.

p/s Sekarang ni dah tak busy sangat. Boleh lah fokuskan kat blog dan blogwalking sana-sini. =)

You May Also Like

5 ulasan