Raja Adsense
igkaboom

Akhirnya keputusan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad yang dianjurkan oleh blogger dari www.coretananuar.com sudah dikeluarkan. Selama 3 bulan contest ini berlangsung dengan penyertaan seramai 70 orang blogger dan yang menyertainya kebanyakan otai seo. 

Pemenang Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

Berikut merupakan pemenang Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

Pemenang Contest SEO Jom Aktifkan Mykad


Tahniah pada para pemenang. Ini merupakan contest seo pertama yang aku sertai. Entri aku hanya mampu berada di page kedua carian google. -_- Ok la tu bagi orang yang baru nak berjinak dengan seo macam aku. Hahaha ^_^ Secara peribadi susah juga untuk berada di page pertama carian google apabila kurang ilmu dalam seo. Aku join contest ini hanya berpandukan teknik yang dikongsi oleh seorang blogger yang telah memenangi Contest Seo Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Aku harap lepas ini ada la salah sorang pemenang yang kongsikan teknik mereka untuk membolehkan entri berada di first page carian google. Ilmu lebih baik dkongsikan kan? Aku pun nak menang contest seo juga. Hihi


Image credit to www.coretananuar.com






Comments
11 Comments

11 ulasan:

  1. Assalammualaikum...

    tahniah kepada mereka2 yang menang seo...

    mselim3

    BalasPadam
  2. Iye, betul jugak kan? Nak tau jugak tips dan ilmu yg digunakan sehingga berjaya mendapat tempat teratas page google. Harap harap ada yg share nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, ilmu lebih baik dikongsi kan

      Padam
  3. Wahhhh syoknya!!! Tahniah tahniahh..

    BalasPadam
  4. tahniah kepada yang menang... nice tengok nama kita kat atas kan... kepada tuan blog... tak mengapa cuba lagi... ada banyak lagi peluang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang nak cuba lagi, ini hanya permulaan..hehe

      Padam
  5. huhu cayalah.... link saya ntah no bape ntah.... cube lag jom :)

    BalasPadam
  6. Tahniah satu percubaan yang baik teruskan ya hajar

    BalasPadam
  7. Seronok jak nampak keputusan contest tu hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mestilah seronok, CP kan dapat first ranking

      Padam

Tudung Si Comel