Raja Adsense
igkaboom

2
KALAU TERSEPAK BATU
Jangan bangun terus, berguling-guling sampai xde orang yang lihat, tak pon... berguling-guling kemudian bangun dan nyanyi lagu Hindustan XD... baru orang tak perasan kita tersepak batu...tak pun..berguling-guling kemudian bangun dan terus sebut.. " Hebatlah baju nie... tAk kotor !!" sebut kuat- kuat..gerenti orang dengar

KALAU TERJATUH BASIKAL

Cuba angkat basikal dan berlari...naik lagi..kalau jatuh ulang balik, gerenti orang akan kata anda sendang buat exercise ... lepas tu, sandar atau buang basikal dalam longkang kemudian sebut, " Basikal nie low class la...nak beli Sport Bicycle lak lepas nie !!"..dengang kuat bagi orang kagum... 
KALAU TERJATUH TANGGA
Terus bangun dan bersilat @ kung fu sambil baca ayat-ayat mentera dan pelik-pelik dengan tanggapan orang ingat kita sedang berlawanan dengan hantu atau makhluk halus....last option kalau dah xpandai nak bersilat @ kung fu...korang buatlah macam kena rasuk... Keh3

KALAU TERJATUH DALAM LONGKANG
Pura-pura ambik dan angkut sampah sambil maki-hamun dengan suara yang kuat..(bajet prihatin dengan persekitaran dan kebersihan) ...gerenti ramai yang bertepuk tangan... HeHe

KALAU TERJATUH KETIKA NAIK BAS
Jerit kuat-kuat , " Oi, apa main tolak-tolak nie!! " Walaupun tiada orang di depan atau belakang....

KALAU TERJATUH DI DEPAN BUS STOP
Terus buat-buat pengsan @ pitam...lau xde orang yang bantu atau hantar anda p hospital... tidur jela.. sampai lewat malam...so, time nie nak lekas bangun dan cabut lari... wakaka XD

KALAU JATUH TERGELINCIR KAT LANTAI LICIN
Tariklah sape-sape yang ada dekat situ supaya anda dapat jatuh sekali supaya bukan anda sorang yang dapat malu.....kalau xsempat...bila jatuh terus buat Breakdance walaupun anda tidak pandai menari langsung... manelah tahu kot2 geng breakdance ada kat situ..ley lepak sama.... HaHa 









Comments
2 Comments

2 ulasan:

  1. ha3..mn dpat idea cmni?? adeh..terlebih cover tu..siap2 kena gelak n maki hamun lg XD tuan blog trylah bt dlu yep

    BalasPadam

Tudung Si Comel