Resepi Kek Kukus Coklat Moist

Kek coklat antara kek yang menjadi kesukaan ramai. Rasanya yang lembap dan manis memamg tak mampu menolaknya. Baru ku tahu sebenarnya senang je nak buat kek coklat kukus ni. Sebelum ni asal sebut kek je mesti terbayang benda reny…

Resepi Puding Karamel Mudah dan Sedap

Tiap kali bulan puasa, Puding Karamel antara menu wajib yang aku beli di Bazar Ramadhan. Tapi disebabkan Covid-19, semua Bazar Ramadhan tidak dibenarkan beroperasi. Jadi, disebabkan ini menu wajib ketika bulan puasa, nak tak n…

Pulau Perhentian Antara Pulau Wajib Dikunjungi

Pulau Perhentian antara destinasi pelancongan yang popular kat Malaysia. Dikenali sebagai syurga marin dan menjadi sebahagian daripada Taman Laut Negara Malaysia. Pulau Perhentian juga terkenal dengan kecantikan alam semula jadi…

Tips Percutian ke Lombok

Salam sore semua nya... Tu dia. Belum apa-apa lagi dah masuk bunyi Indonesia nya. Haha. Artikel kali ini aku nak kongsi tips atau info untuk korang yang planning nak ke Lombok, Indonesia.  Aku akan kongsi secara ringkas j…

Taman Tamadun Islam (TTI) River Cruise

Jika datang ke Kuala Terengganu, tak lengkap percutian kalau tak ke Taman Tamadun Islam (TTI). Taman Tamadun Islam terletak di Pulau Wan Man, yang merupakan sebuah pulau kecil di muara Sungai Terengganu. Disini korang boleh men…

Guide To Purchasing A House In Singapore

Adulthood is as scary as it sounds. The planning for your future and to start a family of your own soon are things that most adults fear. You start looking for project details of properties in Singapore, such as the project d…

Domain Murah Malaysia

Google menawarkan hosting dan domain secara percuma kepada korang untuk membuat website atau blog. Domain mempunyai 2 pilihan, sama ada yang percuma atau berbayar. Domain pecuma agak panjang, contoh, hajarshikin.blogspot.com . …

Kek Oreo Cheese Guna 3 Bahan

Kek Oreo Cheese guna 3 bahan sebenarnya dah lama viral tapi sekarang baru berkesempatan nak buat dan ter-rajin nak share resepi. Mungkin dah ramai kot yang share resepi ni. Tapi aku tetap nak share juga😅 Bahan - bahan …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج