Raja Adsense
igkaboom

11:14 PTG
6
Pembayaran komisen yang terakhir. Itu yang boleh dikatakan memandangkan Ashadee ditutup. Memang terasa juga keputusan pihak pengurusan Ashadee.com. Aku rasa itu mungkin keputusan yang terbaik bagi pihak pengurusan sekirannya keuntungan yang beliau capai melalui Ashadee tidak mencapai target seperti yang dirancang.

Kena terima hakikat, sesuatu perkara itu mungkin tidak akan kekal selamanya. Jadi penamatnya seperti ini.

Komisen Ashadee


Lebih kurang setahun lalu aku mendaftar dengan Ashadee dan sempat mempromosikan beberapa produk, dan alhamdulillah mampu juga merasa hasil dari affiliate.

Setakat ini sahaja 'jodoh' aku dengan Ashadee. Haha. Rasanya dah boleh move on kepada platform yang lain. Sebelum ini hanya fokus pada Ashadee sahaja. Sekarang ini, nak tak nak kena angkat kaki juga cari alternatif lain untuk buat pendapatan online.









Comments
6 Comments

6 ulasan:

  1. satu pintu tutup insyaAllah banyak pintu lain terbuka

    BalasPadam
  2. Kenalah beralih arah lepas ni. Banyak lagi program affiliate best ada kat luar sana tu

    BalasPadam
  3. tak pe,boleh cari platform lain kan.IbuNoey pun pernah join ashadee ni.tapi macam susah nak up la.rupanya dah tutup ye ashadee ni.

    BalasPadam

Tudung Si Comel