Komisen Ke 17-21 Ashadee.com

by - 2:29 PTG

Kebelakangan ini agak sibuk uruskan diri sendiri. Haha. Jadinya baru hari ini dapat update mengenai komisen affiliate dari Ashadee.com untuk bulan Oktober. Alhamdulillah, rasanya makin hari makin bertambah rezeki. Tiada sedikit kekesalan pun bila join program affiliate.

Komisen Ashadee.com

Mungkin juga ada yang hairan dan cakap aku ni nak menunjuk sebab selalu post mengenai komisen yang aku dapat. Sebenarnya langsung tak terfikir macam tu. Kalau ya pun aku nak menunjuk takkanlah dengan komisen sebanyak tu, lain kali tunjuklah komisen yang ribu-riban. Hoho.

Aku post sebab nak buktikan boleh buat duit affiliate melalui blog. Dalam kalangan blogger memang dah tahu dengan blog dapat hasilkan pendapatan, tetapi ada juga orang luar yang mungkin tak tahu mengenai bidang ini suka-suka hati sindir, pandang rendah dan cakap blogging ini hanya satu kerja yang sia-sia! Wah..wah, tolong lah buka minda tu sikit ya.

Ada yang pernah pesan pada aku "Tulislah sesuatu yang boleh membina diri dan orang lain bila membacanya". Jadi aku tengah lakukannya. Dengan post entri mengenai komisen affiliate yang aku dapat, harapnya dapat tingkatkan sedikit semangat buat rakan blogger yang mungkin juga join program affiliate, tetapi masih belum ada hasil. Kalau aku yang baru ni boleh tergedek-gedek buat duit melalui affiliate, korang semua lagi lah boleh.

Panduan Affiliate
Kalau rasa nak belajar mengenai affiliate, klik je banner atas ni. 

Ok, dah la tu. Nak pergi manjakan diri pula.



You May Also Like

15 ulasan

  1. Wah, ada lagi affiliate yang Zumal belum masuk rupanya... nak masuk juga la ^-^

    BalasPadam
  2. wow... tahniah sis....rezeki masyukkk tuu :)

    BalasPadam
  3. Wa... bersusun tu komisyen dari ashadee yang masuk :D tahniah

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..bestnya dapat komisen..hihi

    BalasPadam
  5. Betul tu. Dengan berblog pun kita boleh dapat pendapatan sampingan. Alhamdulillah :)

    BalasPadam
  6. agak2 susah tak nak join benda nieh?
    nak kena kemaskan blog baru kena bersungguh2 maen benda nieh kan

    BalasPadam
  7. Bestkan tiap-tiap bulan dapat komisen daripada Ashadee.

    Banyak yang boleh digunakan daripada komisen tersebut. Moga banyak lagi yang dapat.
    Jom kunjungi entri saya:
    Pengalaman Bersama ONEXOX

    BalasPadam