CPUV Nuffnang Lagi

by - 8:41 PTG

Rasanya agak lama aku tak buka Nuffnang dan hari ini baru tergerak hati nak tengok dah berapa earning yang ada. Hehe, cakap macam dah banyak earning yang dapat ye. Alang-alang dah buka akaun Nuffnang tu, tengok la sekali berapa lagi cpuv yang tinggal. Kali terakhir aku update mengenai cpuv adalah di entri ini - Cpuv Nuffnang Akhir Februari 2015 . Untuk yang terbaru ini, masih ada beberapa cpuv yang dapat

CPUV Nuffnang

Sejak kebelakangan ini, aku agak sibuk sedikit dan kurang bagi perhatian pada blog. Mungkin disebabkan itu trafik juga agak menurun sedikit. Tetapi walaupun trafik menurun, Nuffnang dan pengiklan masih juga bagi cpuv. *Hug sikit* =P 

Terima kasih juga untuk bloggers yang masih drop komen dan singgah sini. Nanti aku blogwalking balik slow-slow. 



You May Also Like

9 ulasan