Raja Adsense
igkaboom

Baca tajuk macam gempak je kan. Aku bukan nak berkongsi mengenai tips atau cara untuk menjadikan blog modern dan kreatif. Sebenarnya nak menceritakan blog aku telah direview oleh angah. Ayat " blog modern dan kreatif "  ini aku ambil dari kata-kata angah mengenai blog aku. ^_^

DJH Review Blog

Bagi pendapat peribadi aku sendiri, blog ini masih ditahap baru dan banyak lagi perkara yang perlu diperbaiki. Lebih-lebih lagi dari segi penulisan blog. Aku masih lagi belajar untuk mengembangkan otak supaya dapat membuat satu entri yang berkualiti dan lebih daripada 300 patah perkataan agar mendapat kedudukan yang baik dalam enjin carian. Susah sebenarnya nak siapkan satu entri, hahahaha. 

Nak siapkan satu entri ini seolah-olah aku sedang berusaha gigih untuk menyediakan report dan assignment zaman belajar dulu. Tepu otak woo, nak buat macam mana kan, otak aku ini diasah dan diajar dengan pengiraan dan selalu bermain dengan nombor. Maklumlah ambil bidang perakaunan dulu. Jadi kurang terbiasa dengan penulisan. Last belajar mengenai penulisan secara formal semasa nak menduduki SPM, tu lebih kurang 4 tahun dulu, hahaha. *Banyak pulak merepek kan, nampak macam aku dah buat entri lari dari tajuk dah* -_-

Ok, bagi sesiapa yang nak blog dia direview oleh angah kena alert dengan page DJH. Biasanya angah akan post di pagenya jika mau review blog. 




Panduan Peperiksaan dan Temuduga Separa Perubatan






Comments
11 Comments

11 ulasan:

  1. mari mari kita berusaha menjadi blogger berjaya hehehe..

    BalasPadam
  2. kadang kadang ada jugak rasa macam hajar. nak siapkan entri macam susah time nak buat assgmnt. hahah :P

    BalasPadam
  3. Salam... betul tu... agak susah nak siap kan satu entry... sebab tu kalau belek blog yg lebih lama dari 2013, kita akan jumpa blog2 yg dah lama ditinggalkan... mengupdate blog tak semudah mengupdate status facebook atau twitter

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul sangat, update blog memang berbeza 100% dengan update status fb atau twitter. Fb atau twitter boleh je 2 ayat pun tapi kalau buat kat blog macam tu rasa mcm errrr =)

      Padam
  4. salam singgah Hajar, betul tu mengupdate blog mmg ambik masa, tapi kalau dah suka apa boleh buat kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah suka dan minat memang tak jadi masalah =0

      Padam
  5. Balasan
    1. kalau nak entri mendapat kedudukan baik dalam enjin carian seperti google, perlu membuat satu entri yang lebih daripada 300 patah perkataan

      Padam

Tudung Si Comel