CPUV | LAMIDO Digital Campaign, Zurich Insurance Contest

by - 8:38 PTG


Assalamualaikum!


CPUV Nuffnang

Buka Nuffnang hari ni dan try cek CPUV. Ada tiga CPUV yang melekat.  Semalam iklan LAMIDO Digital Campaign dan hari ni iklan Zurich Insurance Contest. Tapi iklan Zurich terdouble pulak dan aku syak Nuffnang ada masalah. Memandangkan hari tu aku ada terbaca entri sorang blogger *blogger mana aku lupa,sorry* dia hantar tiket kat Nuffnang dan tanya mengenai CPUVnya yang berlambak-lambak melekat kat blog. Nuffnang mengatakan tengah mengalami masalah dalam admin kalau tak silap aku. So aku harap Nuffnang dapat selesaikan masalah ni. Okehh...as usual kalau ada nampak iklan tu keluar rajinkan tangan klik ye. Nanti aku klik balik untuk korang. Arigato =)


You May Also Like

1 ulasan

  1. wah best nya! murah rezeki yee :) done follow sini ^^ jom singgah
    http://mellyareenza.blogspot.com

    BalasPadam