Raja Adsense
igkaboom
Ephyra

Jom Aktifkan Mykad - Mykad memang banyak kegunaan, antaranya adalah sebagai pengenalan diri, untuk urusan rasmi, lesen memandu, kad ATM, kad Touch N Go. Bukan cuma itu, mykad juga mempunyai pelbagai lagi fungsi, dan salah satunya adalah Program Mykad Smart Shopper.

Program Mykad Smart Shopper

Mykad Smart Shopper merupakan salah satu daripada 50 aplikasi Mykad yang membolehkan kita mendapat mata ganjaran ketika berbelanja. Mykad Smart Shopper merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction. Program ini membolehkan anda menikmati diskaun ketika berbelanja dan mengumpul mata ganjaran selepas mykad anda diaktifkan. 

Jom aktifkan mykad anda untuk menikmati kemudahan ini. Tetapi bukan semua premis perniagaan boleh menggunakan mykad ketika berbelanja, hanya premis yang memaparkan logo MyKad Smart Shopper sahaja boleh digunakan. Untuk pengaktifan Mykad Smart Shopper, anda boleh daftar percuma dengan agen affiliate. - Cara Daftar Mykad.  Daftar percuma je kan? Jadi jangan lepaskan peluang untuk menikmati diskaun dan ganjaran dengan mengaktifkan mykad anda. Jom aktifkan Mykad anda sekarang.

Kelebihan Aktifkan Mykad

  • Pendaftaran secara percuma.
  • Keahlian seumur hidup. 
  • Hanya sekali daftar dan tiada tamat tempoh.
  • Boleh menikmati diskaun.
  • Mendapat mata ganjaran dari perbelanjaan.
  • Tiada kad tambahan, hanya kad pengenalan sahaja.
Jadi tunggu apa lagi, Jom aktifkan mykad kerana ia sangat bermanfaat untuk anda kerana berbelanja sambil menikmati diskaun dan mendapatkan mata ganjaran yang membolehkan penebusan hadiah melalui Program Mykad Smart Shopper.




Comments
58 Comments

58 ulasan:

  1. Ehhh menariknya! Dgn mykad leh dapat diskaun :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menarikkan? Jom aktifkan mykad anda sekarang :-d

      Padam
  2. Terima kasih kerana sudi menyertai Contest Ini.. Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang.. Good Luck!

    BalasPadam
  3. semoga berjaya sis.. jom sama-sama kita aktifkan mykad untuk kumpul mata ganjaran.. untung-untung ada juga kebaikannya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom aktifkan mykad untuk menikmati mata ganjaran

      Padam
  4. Kaki shopping wajib aktifkan nih. Rugi kalau tak aktifkan. Dapat diskaun, dapat mata ganjaran. dapat pulak hadiah.. best tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best. Jom aktifkan mykad sekarang yukk

      Padam
  5. good info n good luck..klu bole diskaun masa isi minyak lg syok ni..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau stesen minyak tu ada daftar bawah program ni mesti dapat diskaun

      Padam
    2. Ya betul kalau mereka sudah sertai program mykad smart shopper pasti dapat. kalau mereka belum aktifkan mykad mereka untuk progam mykad smart shopper, kata dengan mereka "Jom Aktifkan Mykad" hehe boleh x macam tu?

      Padam
    3. Hehe..boleh aje, Jomlah aktifkan mykad

      Padam
  6. Jom aktifkan mykad kita.. Sangat menarik tu.

    BalasPadam
  7. Entri lengkap, semoga berjaya...

    BalasPadam
  8. entri yang lengkap juga...semoga berjaya

    BalasPadam
  9. semoga berjaya dalam contest ini.. tahniah anda ada blog yg banyak info. jemput blogwalking ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak..Insya Allah blogwalking nanti

      Padam
  10. Wow entri nhe memang hebat sudah berada di first page.. tahniah semoga terus naik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, tapi entri ni masih ditahap biasa-biasa je

      Padam
  11. Bagus juga program ni. Aku masih tak faham macam mana nak jadi affiliate dalam program ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun kurang pasti. Mungkin boleh bertanya lanjut dengan penaja contest.

      Padam
  12. entri menarik.. makin ramai yang sertai contest ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. entri ni masih ditahap biasa je,

      Padam
    2. Kalau biasa masakan boleh ada 1st page sis..gud luck ye

      Padam
    3. masih mencuba untuk kekal di 1st page..terima kasih ye =)

      Padam
  13. Semoga entri ini terus mendaki sehingga tangga teratas :)

    BalasPadam
  14. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal RASMI MyKad Smart Shopper Program (MSSP) di --> SINI

    BalasPadam
  15. wahh menarik entri nie....mcm mn masukkan emo dlm komen nie erkkkh

    BalasPadam
  16. Salam... Jom Aktifkan Mykad anda dapatkan ganjaran kad diskaun dan kad ganjaran.


    Jom Baca Entri Berkaitan:

    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  17. Salam buat Hajar, jom aktifkan mykad kita. Soga anda berjaya nanti.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  18. semoga berjaya jugak hajar dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    BalasPadam
  19. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :) http://www.jiwarosak.com/jom-aktifkan-mykad/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, good luck juga abg feroz =)

      Padam
  20. Semoga berjaya dengan kontest jom aktifkan mykad ini.

    Ikhlas.
    www.hasrulhassan.com

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum...
    Semoga berjaya dalam contest jom aktifkan mykad ini ya!... :)

    BalasPadam
  22. Yuhuuu ... balas kunjungan entri yang sama .. hehehehee

    BalasPadam
  23. Good luck untuk kontest jom aktifkan mykad ni Hajar. Saya pun baru je join. :)

    http://fadzirazak.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Salam buat Hajar, jom aktifkan mykad dan ada masa terjah entri kedua saya ye....

    Jom baca entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  25. goodluck HajarShikin . jom singgah entri saya :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
  26. Singgaha da nfollow hajar.. Dalam draft untuk join contest ni.. good luck.!!

    BalasPadam
  27. Ramai yang dah join ... harap dapat bertahan di kedudukan terbaik ...

    BalasPadam
  28. Semoga berjaya dalam contest Jom aktifkan mykad ini. Seminggu ja lagi.

    www.bakul2011.com

    BalasPadam
  29. Good luck ya...Salam ziarah.
    http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/

    BalasPadam
  30. Salam buat anda. Semoga berjaya ya dgn contest SEO anda.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  31. Contest dah di penghujung, good luck!

    BalasPadam

Tudung Si Comel