Raja Adsense
igkaboom
Ephyra

11:17 PTG
9


Check kat shoutbox and then ternampak ayat tu. Widget follower hilang?? 
HILANG!!

Kalau Cik Nor tak cakap aku pun tak perasan. Aku pun dengan perasaan sedih search google nak selesaikan masalah ni. Search punya search, try punya try tak dapat jugak. Hasilnya hampeh je. So untuk sementara waktu aku guna widget ni je.



Nota Kecik : Ada sesiapa tau tak cara nak solve problem ni. Kalau tau sila bantu please U_U








Comments
9 Comments

9 ulasan:

  1. Haaa add jelah balik kat Layout... ade...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah try jugak tp tak boleh..."already added" katanya

      Padam
    2. Am pun ada masalah yang sama... rasanya ada script tersalah masuk ni...
      senang2 tukar templates je haha

      Padam
    3. kalau tukar template nanti malas pulak nak edit balik, huhuhu

      Padam
  2. Akak dulu sama problem cani.. Lama jugak la takde widget follower ni.. Mintak tolong merata nk solve problem ni.. Tapi semua tak jadi.. Last2 pasrah jer takde widget follower kat blog.. Tuptup, dah ada balik dah.. Hajar try la mintak tolong pakar2 yang terer mengcoding..

    BalasPadam
  3. button follow awak tu terlindung dengan iklan churp-churp :) nak tengok bukti? meh wawa update kat blog wawa k?

    BalasPadam
  4. Cuba remove dulu...pastu add balik...mungkin bole kot

    BalasPadam

Tudung Si Comel